Pozisyon veya İlan Adı
Take-Off Cabin - Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar , bugün mülakatım vardı ve benim için en kolaylıkla geçebileceğim yer boy kilo kontrolünde sürecim sonlandırıldı; sebebi bu sene eklenen et beni vs imiş. Şok oldum , gözümün kenarındaki küçük benden dolayı.. şöyleki gerçek anlamda suratıma baktığınız da dikkat çeken ben değil . Benim için o aşamadan sonra devam edememek ciddi hayal kırıklığdı; THY gibi prestijli firmanın ; bir çok aşamadan geçtirip maddi manevi adayı yorup böyle bi neden de elemesi katı kuralları olması ciddi mantıksız . ( Kesinlikle belirgin ve büyük bir et beni değil.)

• Like
Tepkiler: Berkewashere
Merhabalar , bugün mülakatım vardı ve benim için en kolaylıkla geçebileceğim yer boy kilo kontrolünde sürecim sonlandırıldı; sebebi bu sene eklenen et beni vs imiş. Şok oldum , gözümün kenarındaki küçük benden dolayı.. şöyleki gerçek anlamda suratıma baktığınız da dikkat çeken ben değil . Benim için o aşamadan sonra devam edememek ciddi hayal kırıklığdı; THY gibi prestijli firmanın ; bir çok aşamadan geçtirip maddi manevi adayı yorup böyle bi neden de elemesi katı kuralları olması ciddi mantıksız . ( Kesinlikle belirgin ve büyük bir et beni değil.)
Süre verilebilirdi bence, direkt elemeleri olmamış

Aynı konudan ben de muzdarip oldum, Balıkesir’den şehir değiştirip mülakata gittim çok hazırlandım boy kilo sıkıntım olmadığından çok rahat geçerim diyordum dudağımın çaprazında ufak bir et beni olduğu için direk olumsuz dediler, ben süreç olumlu devam ettiği takdirde onu aldırırdım o çok zor bir olay değil ki, buraya kadar gelip böyle bir nedenden elenmek beni çok hayal kırıklığına uğrattı..

• Like
Tepkiler: sedazeengn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.