enes1283

Üye
21 Tem 2024
38
0
35
Arkadaşlar, selamlar. Geçmişte olduğum septum deviasyonu ameliyatı ve mevsimsel alerjik rinit tanısı kabin memurluğu sağlık mülakatında bir sorun çıkarır mı? Cevaplarsanız çok sevinirim...

Alerjik rinit bende de var, sanmıyorum çıkaracağını ya. Solunum fonksiyon testi vs iyiyse, akciğer grafisi bence sorun yaratmaz, hiç sorun yaratanı duymadım

Arkadaşlar, selamlar. Geçmişte olduğum septum deviasyonu ameliyatı ve mevsimsel alerjik rinit tanısı kabin memurluğu sağlık mülakatında bir sorun çıkarır mı? Cevaplarsanız çok sevinirim...
thy , burun kıkırdak yapında eğrilik var ise nefes almakta zorluk yaşıyorsan bu ameliyatı yap gel diyor . Eğer geçmişte bu ameliyatı zaten yaptırdıysan ise senden sorunsuz KBB muayenesi istiyor . Bu KBB muayenesi zaten uçuşa uygunluk testinde var yani şu an burnunda sorun yoksa bi problem olmayacaktır . Bence .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.