@venussky Hocam rica ederim ne demek, estafurullah zamandan çalma gibi düşünmeyin umarım hepimiz iyi yerlere gelir ve başarırız 🙏🏻🙏🏻 Bol şans ve iyi dileklerimi iletiyorum sizlere 🙏🏻

• Like
Tepkiler: venussky
Antalya’da sanırım 2 tane var zaten. Olympıos mu neydi hatırlamıyorum orası için iyi demişlerdi. Ama tabi bunu orada class1 alan birine sorsanız çok daha faydalı olur. Bu dökümanlar size başvurunca mı geldi direkt?

@hi_Dear23 hocam bu dökümanlar online mülakatlar aşamasında bir kısımda gönderilmişti diye hatırlıyorum. Aslında sizden başka kimse düzgün şekilde cevaplamadığı için bulamıyorum sanki herkes gizliyormuş gibi :( :D çok teşekkür ederim cidden cevaplarınız için biraz araştırma yapmam gerekli, konuyu gören arkadaşlar var ise aydınlatabilirse sevinirim

• Like
Tepkiler: hi_Dear23
Çok çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu mail bana da geldi, ben siz daha ileri aşamadasınız, daha ayrıntılı mail geldi diye düşünüp vaktinizden çaldım kusura bakmayın. Benim biraz şaibeli kulak zarı durumundan. Ama siz umarım halledersiniz hızlı ve sorunsuz bir şekilde.
@hi_Dear23 Hocam merhaba, aslında gönderdikleri mailde sağlık şartlarında Omurga Hastalıkları kısmında Güncel MR sonucunda protrüzyon ve ileri derece bulging vebası İşe girişi uygun değildir ibaresi bulunuyor dediğim gibi. Maalesef link şeklinde yok :( Açıkçası bu söylenen hastalıkları bile bilmiyorum ama biraz korkuttu. Muhtemelen ben kendim bir hastaneye giderek raporu alacağım şahsi olarak ama dediğim gibi ortopedi MR raporunda bulgu olarak bu şekilde girilmiş ama ziyaretlerim kısmında tanı olarak herhangi bir şey girilmemiş sadece ön tanı olarak M22.2 - PATELLOFEMORAL BOZUKLUKLAR M43.9 - DEFORMİTELİ DORSOPATİ, TANIMLANMAMIŞ M51.1 - LUMBAR VE DİĞER İNTERVERTEBRAL DİSK BOZUKLUKLARI, RADİKÜLOPATİ İLE bunlar girilmiş. Sizin bilginiz var ise tanı olmadan ön tanı olması mantıklı mı? Yani sonuçta ön tanının bir geçerliliği olur mu ki
Merhaba, sağlık raporunuzu teslim ettikten sonra sonucu paylaşabilir misiniz? Bir de sağlık kriterlerini paylaşabilme şansınız olursa çok sevinirim ben de çok aradayım şu an 😔

@hi_Dear23 hocam bu dökümanlar online mülakatlar aşamasında bir kısımda gönderilmişti diye hatırlıyorum. Aslında sizden başka kimse düzgün şekilde cevaplamadığı için bulamıyorum sanki herkes gizliyormuş gibi :( :D çok teşekkür ederim cidden cevaplarınız için biraz araştırma yapmam gerekli, konuyu gören arkadaşlar var ise aydınlatabilirse sevinirim
Merhabalar, gelişmeler nasıl oldu ve eğer aldıysanız rapor hangi hastaneyi tercih ettiniz Antalya için?

@hi_Dear23 Hocam merhaba, aslında gönderdikleri mailde sağlık şartlarında Omurga Hastalıkları kısmında Güncel MR sonucunda protrüzyon ve ileri derece bulging vebası İşe girişi uygun değildir ibaresi bulunuyor dediğim gibi. Maalesef link şeklinde yok :( Açıkçası bu söylenen hastalıkları bile bilmiyorum ama biraz korkuttu. Muhtemelen ben kendim bir hastaneye giderek raporu alacağım şahsi olarak ama dediğim gibi ortopedi MR raporunda bulgu olarak bu şekilde girilmiş ama ziyaretlerim kısmında tanı olarak herhangi bir şey girilmemiş sadece ön tanı olarak M22.2 - PATELLOFEMORAL BOZUKLUKLAR M43.9 - DEFORMİTELİ DORSOPATİ, TANIMLANMAMIŞ M51.1 - LUMBAR VE DİĞER İNTERVERTEBRAL DİSK BOZUKLUKLARI, RADİKÜLOPATİ İLE bunlar girilmiş. Sizin bilginiz var ise tanı olmadan ön tanı olması mantıklı mı? Yani sonuçta ön tanının bir geçerliliği olur mu ki
Merhaba uyku apnesi ile ilgili bir teste tabi tutuldunuz mu

Çok çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu mail bana da geldi, ben siz daha ileri aşamadasınız, daha ayrıntılı mail geldi diye düşünüp vaktinizden çaldım kusura bakmayın. Benim biraz şaibeli kulak zarı durumundan. Ama siz umarım halledersiniz hızlı ve sorunsuz bir şekilde. 🥹🙏🏻
Merhaba süreciniz ne oldu sağlık raporu alabildiniz mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.