Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Benim anlamadığım şey tüm uçuşa elverişli raporları siz aldınız sonra firma kendi Dr una muayene ettirip mi eledi sağlıktan
Tüm aşamaları geçtim sağlık aşmasına için de hastaneye gitmemi istediler sghm onaylı gittim , uçuşa elverişlidir raporu aldım hekim raporları eledi

Shgm’nin zaten uçuşa elverişli raporu verip şirketlerin bunu kabul etmemesi büyük bir saçmalık. Shgm uçuşa elverişli raporunu tam olarak neye göre veriyolar o zaman tam olarak asla anlayamadım. Yaklaşık 1 yıl önceden bu sorgulamadan vazgeçtim. Aldığım raporu da evin baş köşesine koydum hahahshsh
Ben de bu şekil xd o kadar para ödedik

Cok üzücü bir durum hakkinizda hayirlisi olsun. Belkide daha guzel bir kapi acilir. Bendede genetik yüksek tansiyon var duzenli ilac kullaniyorum. O yuzden rapor felan almayi gec direkt saldim. Pegasus daha sinava felan sokmadan ilk attigi hastaliklar listesinde var isaretledigim icin elendim :D Freebirdle southwind mulakata cagirdi saldim gitmedim.

• Like
Tepkiler: Konuralpfx

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.