Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

mikasa3728

Üye
4 Kas 2025
3
0
0
Meslek
Kabin
arkadaşlar merhaba aklıma bir soru takıldı sağlık aşamasına gelindiğinde e nabız profilimde gözükmesin yaptığımız bir durum varsa direkt senin gizli bir verin var diyip başvurumuzu sonlandırıyorlar mı?
Yoksa orda profilinde gizli bir veri var diyip doktor bu bilgiye erişebiliyor mu ? Çok aklıma takıldı gizlediğim bir şey var mı yok mu bilmiyorum. Bunun bana sağlık mülakatında sıkıntı yaratıp yaratmayacağı hakkında bilgi verebilir misiniz ?Doktor tanıdığı olan varsa sorarsa bile çok mutlu olurum valla sağolun

arkadaşlar merhaba aklıma bir soru takıldı sağlık aşamasına gelindiğinde e nabız profilimde gözükmesin yaptığımız bir durum varsa direkt senin gizli bir verin var diyip başvurumuzu sonlandırıyorlar mı?
Yoksa orda profilinde gizli bir veri var diyip doktor bu bilgiye erişebiliyor mu ? Çok aklıma takıldı gizlediğim bir şey var mı yok mu bilmiyorum. Bunun bana sağlık mülakatında sıkıntı yaratıp yaratmayacağı hakkında bilgi verebilir misiniz ?Doktor tanıdığı olan varsa sorarsa bile çok mutlu olurum valla sağolun
Gizlediğiniz bir veri mevcutsa direkt olarak süreciniz sonlandırılıyor. Eğer şüpheleniyorsanız il veya ilçe sağlık müdürlüklerine dilekçe verip kontrol ettirebilirsiniz.

Merhaba bu konuda taviz verilmiyor kasten yapılmasa dahi sağlık bilgi beyanınızda yanıltma çabası olarak değerlendirilir elenmenize neden olur.

• Like
Tepkiler: rsi ve admin
muayene olduğum hekim verilerimi görsün; bu ifade açık olduğunda yeterli oluyor mu

Ben de bu konuyu merak ediyorum. Daha önce gizleyen sonra bunu açtıran arkadaşlarımız var mı acaba? Arayarak mı ya da mail atarak mı ya da fiziksel bir dilekçe gidip vererek mi başvuruyoruz? Süreçten biraz bahsedebilir misiniz
Cevaplarınız için tekrar teşekkürler ☺️

Bu konuda ben de maalesef tereddüt içerisindeyim. 2020 de yapmış olduğum sıradan bir psikolog ziyaretimi gizleme gafletinde bulundum. Gaflet diyorum çünkü ne tanı konuldu ne de reçete yazıldı. Dolayısıyla gizlemeye gerek yoktu. Şimdi anladığım kadarıyla il sağlık müdürlüğüne bizzat giderek elden dilekçe vermek gerekiyor. Ama yapay zekaya göre hem çok eski hem de tanı ve reçete yazılmadığı için gizli kalmasında bir sakınca yok. Yine de risk almak istemiyorum. Gidip dilekçe vereceğim Cuma ya da haftaya pazartesi. Hakkımızda hayırlısı...

Bu konuda ben de maalesef tereddüt içerisindeyim. 2020 de yapmış olduğum sıradan bir psikolog ziyaretimi gizleme gafletinde bulundum. Gaflet diyorum çünkü ne tanı konuldu ne de reçete yazıldı. Dolayısıyla gizlemeye gerek yoktu. Şimdi anladığım kadarıyla il sağlık müdürlüğüne bizzat giderek elden dilekçe vermek gerekiyor. Ama yapay zekaya göre hem çok eski hem de tanı ve reçete yazılmadığı için gizli kalmasında bir sakınca yok. Yine de risk almak istemiyorum. Gidip dilekçe vereceğim Cuma ya da haftaya pazartesi. Hakkımızda hayırlısı...
Elden dilekce verip 1 ay icerisinde gorunur olucagini soylediler ben 1 ekimde sgk adli sicil vs verdim on saglik icin benden ne zamana e nabizimi isterler sizce yetisir mi?

Elden dilekce verip 1 ay icerisinde gorunur olucagini soylediler ben 1 ekimde sgk adli sicil vs verdim on saglik icin benden ne zamana e nabizimi isterler sizce yetisir mi?
Yanlis bilgi verilmis telefonda istanbul il saglik mudurlugune ulastim ve 1-2 gun icerisinde hepsinin tekrardan acilacagini soyledi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.