sağlıktan kalma konusunda endişelenmeli miyiz şu verdiğiniz istatistiğe göre? listedeki herhangi bir hastalığa ne şuan ne geçmişte tanı yok. ayrıca e nabız geçmişimde sorgulanabilecek herhangi bişey yok. ama bilinmeyen bir rahatsızlık çıkma durumu oluyormu öncesinde check up yaptırılmalımı?

Merhaba, endişe etmeyin, kendinizi strese sokmayın, nasipte ne varsa o olur. Benim tavsiyem thy süreci sonuçlanana kadar olabildiğince doktorlardan ve hastanelerden uzak durmanız. Yapılan en ufak bi yanlışlık, konulan en basit bi hatalı tanı bile işe girişe engel olabiliyor. Hiç check-up falan yaptırmayın elzem değilse. Bilmediğiniz bi rahatsızlığınız varsa thy muayenesi sırasında ortaya çıkar.

Merhaba, endişe etmeyin, kendinizi strese sokmayın, nasipte ne varsa o olur. Benim tavsiyem thy süreci sonuçlanana kadar olabildiğince doktorlardan ve hastanelerden uzak durmanız. Yapılan en ufak bi yanlışlık, konulan en basit bi hatalı tanı bile işe girişe engel olabiliyor. Hiç check-up falan yaptırmayın elzem değilse. Bilmediğiniz bi rahatsızlığınız varsa thy muayenesi sırasında ortaya çıkar.
tam olarak aklımdaki şeyi söylediniz bir dönem düşünmüştüm acaba para boşa gitmesin diye öncesinde check up yaptırmalımıyım diye. ama sonra arkadaşların hatalı tanı sorunlarıyla uğraştıklarını görünce sizin gibi düşünüp vazgeçtim. şimdide bekleme maili aldım çağırılmayı bekliyorum. teşekkür ederim cevabınız için

Merhabalar , e nabızım da 2023 ve 2024 tarihleri arasında sık tekrarlanan boğaz enfeksiyonları tamıları var maalesef bu kesin red çıkarır mı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.