benzer soru başlığı açmıştım orada tanidiklari olan birisi Eylül gibi olabilir uçak temini bekleniyor gibi bir yorum yapmıştı
Sizce olumlu olan adayların tümünün çağrılması mümkün mü? Yoksa bir grup insana “Size yine yer kalmadı bir dahaki alıma artık” diyebilirler mi? Bana bir daha böyle erteleme bırakmazlar gibi geliyor ama sayıları bilemediğimiz için bir şey diyemiyorum.Şuan halâ eğitimde olan sınıflar var, mevcutta eğitim alan adayların eğitimleri haziran sonuna doğru bitecek. Son grup eğitimlerini tamamlayıp işbaşı yaptıktan sonra yavaş yavaş dönüşler başlar.
Sıfırdan kadın erkek karışık yeni alımın 2026 Ağustos veya Eylül gibi olacağını düşünüyorum sizin fikriniz nedir bu konudaŞuan halâ eğitimde olan sınıflar var, mevcutta eğitim alan adayların eğitimleri haziran sonuna doğru bitecek. Son grup eğitimlerini tamamlayıp işbaşı yaptıktan sonra yavaş yavaş dönüşler başlar.
Beklemede olan herkesi çağırırlar. Zaten 10/1 10/2 gibi bi oran sağlık aşamasını geçebiliyor.Sizce olumlu olan adayların tümünün çağrılması mümkün mü? Yoksa bir grup insana “Size yine yer kalmadı bir dahaki alıma artık” diyebilirler mi? Bana bir daha böyle erteleme bırakmazlar gibi geliyor ama sayıları bilemediğimiz için bir şey diyemiyorum.
Sıfırdan kadın erkek karışık yeni alımın 2026 Ağustos veya Eylül gibi olacağını düşünüyorum sizin fikriniz nedir bu konuda
Vay be, şartlar sıkı biliyordum ama geçme oranının bu kadar düşük olduğunu tahmin etmiyordum. Teşekkür ederim.Beklemede olan herkesi çağırırlar. Zaten 10/1 10/2 gibi bi oran sağlık aşamasını geçebiliyor.
Beklemede olanları düşünürsek, olabilir.
sağlıktan kalma konusunda endişelenmeli miyiz şu verdiğiniz istatistiğe göre? listedeki herhangi bir hastalığa ne şuan ne geçmişte tanı yok. ayrıca e nabız geçmişimde sorgulanabilecek herhangi bişey yok. ama bilinmeyen bir rahatsızlık çıkma durumu oluyormu öncesinde check up yaptırılmalımı?Beklemede olan herkesi çağırırlar. Zaten 10/1 10/2 gibi bi oran sağlık aşamasını geçebiliyor.
Beklemede olanları düşünürsek, olabilir.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.