Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bugün saat 13:00 de mülakatım vardı. Önce boy kiloya girdim sonra hemen hızlıca ingilizce mülakata aldılar. 2 oda var birisi erkek diğeri kapalı bir kadın. Eğer seçme şansınız olursa o anda kapalı kadını seçin. Erkeğin aksanı çok kötü. Kendinden bahsedermisin dedi bahsettim okulumu be bölümümü sordu. Cevapladım. Sonraki sorduğu soruyu anlamadım . Anladığım kadarıyla cevap verdim. Sonra çıkabilirsin dedi çıktım. Kapıda elendiğimi öğrendim. Çok kötüydü aksamı çok ama çok hızlı konuşuyordu. Ama genel olarak kasmayın kolay .
Merhaba bugün saat 13:00 de mülakatım vardı. Önce boy kiloya girdim sonra hemen hızlıca ingilizce mülakata aldılar. 2 oda var birisi erkek diğeri kapalı bir kadın. Eğer seçme şansınız olursa o anda kapalı kadını seçin. Erkeğin aksanı çok kötü. Kendinden bahsedermisin dedi bahsettim okulumu be bölümümü sordu. Cevapladım. Sonraki sorduğu soruyu anlamadım . Anladığım kadarıyla cevap verdim. Sonra çıkabilirsin dedi çıktım. Kapıda elendiğimi öğrendim. Çok kötüydü aksamı çok ama çok hızlı konuşuyordu. Ama genel olarak kasmayın kolay .
Aslında Sakallı erkekten bahsediyorsanız aksanı yok gibi bir şey ve dediği her şey çok rahat ve kolay bir şekilde anlaşılıyordu. Hatta nerdeyse A2 seviyesinde konuşuyordu
Bende erkek olana girmiştim. Günümün nasıl geçtiğini, buraya nasıl ve nereden geldiğimi, istanbula ne sıklıkla geldiğimi, yaşamak istediğim bir yer varsa neresi ve neden olduğunu sormuştu. İstanbul ve geldiğim şehir arasındaki avantajları ve dezavantajları sormuştu
Bende erkek olana girmiştim. Günümün nasıl geçtiğini, buraya nasıl ve nereden geldiğimi, istanbula ne sıklıkla geldiğimi, yaşamak istediğim bir yer varsa neresi ve neden olduğunu sormuştu. İstanbul ve geldiğim şehir arasındaki avantajları ve dezavantajları sormuştu
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.