Merhabalar dediklerinize tek tek katılıyorum aynı o şekilde oluyor. Arkadaşlarım için 13:00 ve 15:00'te olan mülakat için hemen giriş kapısının yanındaki şemsiyeli alanda yoğun yağmurda bekliyordum yüksek ihtimal sizi de görmüşümdür nasıl bir tarzınız vardı kesin hatırlarım

Ek olarak mülakat saatine 10-15 dakika kala girişler başlıyor. Bu vakte kadar güvenlik kontrolü ve turnikelerin arasında bulunan soldaki duvara soldan sağa doğru diziliyorlar. 13:00'te değil ama 15:00'te olan mülakatta 1 kişi 1.5kg gibi bir fazlalığı olduğu için direkt boy kilo aşamasında elendi. Thy'ye de götürmüştüm arkadaşlarımı orada 1kg fazlası veya azı olan kişilere bir tuvalete gidin, bir gezin gelin gibi şeyler söyleyip birkaç dakika sonra ölçüm yapıyorlardı. Yanlış ölçüldüğünüzü düşünüyorsanız birkaç kere daha ölçebiliyorlar ama 3-4 kereden sonra artık ee haliyle hiçbir şey değişmediyse maalesef eleniyorsunuz. Hatta kilodan elenecek durumda olanlara Thy'de 21-30 gün sonrasına tekrar mülakat verdiklerini de gördüm ama Ajet'te bu durumu en azından şu an söz konusu olan alımda görmedim. Arkadaşın da dediği gibi tüm mülakatlar sizin söylemlerinize göre yönlendiriliyor bence iyiliğiniz için yalan söylemeyin çünkü oradaki insanlar yalan söylediğiniz konuda sizden daha çok bilgiliyse soru soruyorlar. Mesela arkadaşım okuduğu kitapları söyledi çünkü edebiyat bölümü bitirmişti. İngilizce mülakatındaki kişi de aaa ben de o kitabı okudum konusunu hatırlıyor musun karakterleri kimdi falan diye sorunca hepsini anlatmış. Yalan söyleyip okumadığı kitabı okumuş gibi söyleseydi patlardı

Sorusu olan varsa cevaplarım. Bu arada ben de kabin için olumlu/olumsuz mail bekleyenlerdenim.