Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Roggen

Üye
10 Kas 2025
4
0
0
Meslek
Kabin
En son açılan ilana başvuru yaptım ve İngilizce'ye ek olarak Fransızca biliyorum ama bununla alakalı bir bilgi yazmıyor kariyer sitesinde. Herhangi bir geri dönüş sağlanmadı hâlâ, bir bilginiz var mı?

İngilizceye ek olarak ispanyolca biliyorum. Az önce dönüş aldım başvuruma.

• Like
Tepkiler: Roggen
En son açılan ilana başvuru yaptım ve İngilizce'ye ek olarak Fransızca biliyorum ama bununla alakalı bir bilgi yazmıyor kariyer sitesinde. Herhangi bir geri dönüş sağlanmadı hâlâ, bir bilginiz var mı?
Mutlaka geri dönüş alacaksındır. İngilizce dışında bir dili daha bilmen ciddi anlamda öne atar seni. Başarılar diliyorum :)

• Like
Bende 20 yasindayim ve (B2-C1) ingilizcenin yani sira almanyada dogup büyüdügüm icin ana dil sevyiesi almanca biliyorum ve 3 yillik müsteri hizmetleri tecrübem var aktif olarak da calismaya devam ettigim (almanca-ingilizce). Bende henüz bir geri dönüs almadim biraz tedirgin olmadim degil cünkü boyum 168cm kilom 50 zayif kaliyorum galiba. Umarim dönüs alirim. Alirsam burayi mutlaka güncellerim.

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.