Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

eloscugum

Üye
14 Eyl 2025
125
81
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, 1 Ekim'de belge yüklemiştim. 11 Ekim'de thykariyer@thy.com'dan transkript belgemde mezun ibaresi bulunmadığı ve e-devlet üzerinden mezun belgesi indirip yüklemem gerektiğine dair bir mail aldım. Hemen indirip hem sisteme yükledim hem de bana atılan maile yanıt olarak ekte sundum. Daha sonrasında ise sürecime dair olumlu-olumsuz hiçbir mail almadım. Cuma günü ise süreci beraber geçirdiğimiz ancak başvuru tarihi benden daha önce olan arkadaşlar bu hafta için kurul mülakatı daveti almaya başladılar. Sizce kurul daveti için beklemeli miyim? Yoksa KABINISTIHDAM@thy.com'a da mail atmalı mıyım? Bana da bir gün davet gelir miii?🥺🙌

Ben de hala bekliyorum bana belgelerimle ilgili dönüş de olmadı bir sorun olmadı galiba ama hala davet de gelmedi.

• Like
Tepkiler: cemphfdd
Ben de hala bekliyorum bana belgelerimle ilgili dönüş de olmadı bir sorun olmadı galiba ama hala davet de gelmedi.
Belgelerinizle ilgili dönüş olmadıysa sorun yok basvuru sırasına göre ilerliyorlar. Benim anladıgım kadarıyla cuma gunu davet gidenler genellikle haziran ayının ortasında-sonunda basvuru yapmıslar. Ben temmuzun ortasında basvuru yapmıstım. O yuzden beklemeli miyim yoksa belgelerimde suan bir sıkıntı var mı sormalı mıyım karar veremedim :/ Hepimiz için hayırlısı umutla beklemeye devam , size kesin gelecektir.✨

Belgelerinizle ilgili dönüş olmadıysa sorun yok basvuru sırasına göre ilerliyorlar. Benim anladıgım kadarıyla cuma gunu davet gidenler genellikle haziran ayının ortasında-sonunda basvuru yapmıslar. Ben temmuzun ortasında basvuru yapmıstım. O yuzden beklemeli miyim yoksa belgelerimde suan bir sıkıntı var mı sormalı mıyım karar veremedim :/ Hepimiz için hayırlısı umutla beklemeye devam , size kesin gelecektir.
Olumsuz bir durumu bildirirlerdi, başvuru sıranıza göre yakında çağıracaklardır pozitif düşünelim💕

Belgelerinizle ilgili dönüş olmadıysa sorun yok basvuru sırasına göre ilerliyorlar. Benim anladıgım kadarıyla cuma gunu davet gidenler genellikle haziran ayının ortasında-sonunda basvuru yapmıslar. Ben temmuzun ortasında basvuru yapmıstım. O yuzden beklemeli miyim yoksa belgelerimde suan bir sıkıntı var mı sormalı mıyım karar veremedim :/ Hepimiz için hayırlısı umutla beklemeye devam , size kesin gelecektir.✨
Olabilir ben ağustosta başvuru yapmıştım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah olumlu düşünmeye devam🤍

Merhaba arkadaşlar, 1 Ekim'de belge yüklemiştim. 11 Ekim'de thykariyer@thy.com'dan transkript belgemde mezun ibaresi bulunmadığı ve e-devlet üzerinden mezun belgesi indirip yüklemem gerektiğine dair bir mail aldım. Hemen indirip hem sisteme yükledim hem de bana atılan maile yanıt olarak ekte sundum. Daha sonrasında ise sürecime dair olumlu-olumsuz hiçbir mail almadım. Cuma günü ise süreci beraber geçirdiğimiz ancak başvuru tarihi benden daha önce olan arkadaşlar bu hafta için kurul mülakatı daveti almaya başladılar. Sizce kurul daveti için beklemeli miyim? Yoksa KABINISTIHDAM@thy.com'a da mail atmalı mıyım? Bana da bir gün davet gelir miii?🥺🙌
Siz hangi tarihte başvurdunuz ve arkdaşlarınız ne zaman başvurdu söyler misiniz? Ben 7 temmuzda başvurdum ve belgelerimde sıkıntı olmadığı için bir mail gelmedi.

• Like
Tepkiler: eloscugum
Teşekkür ederim tahminimce bu hafta içinde bize de gelebilir yüksek ihtimal hafta hafta başvuranların sırasına göre mail gidiyor
Evet sırası ile olduğu mailde de yazıyor fakat benim belgemde sorun oluştuğu için ben kendi adıma emin olamadım🥺 Umarım hepimiz davet alırız🙌

• Like
Tepkiler: tk91
Evet sırası ile olduğu mailde de yazıyor fakat benim belgemde sorun oluştuğu için ben kendi adıma emin olamadım🥺 Umarım hepimiz davet alırız🙌
Bir arkadaşımdan adli sicil belgesini tekrar yüklemelerini istemişlerdi ve yükledi geri dönüş olarak mail atılmıyor sanırım, benden bir hafta sonra mülakata o da girdi içinizi ferah tutun😋

• Love
Tepkiler: eloscugum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.