Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurlugu
Aynen öyle boşuna stres yapmayın . Bir de bende açtıracağım il sağlık müdürlüğünde nasıl bir süreç oldu gidio evrak kayıtta mı belgeyi teslim ettiniz
Merhaba ben sabah direkt acilis saatinde gittim cuma gunu oraya gidip e nabiz verileri diye sorarsaniz sizi yonlendiriyorlar zaten dilekce veriyorlar size gizli verilerinizi biliyorsaniz direkt yazip actirabilirsiniz ama garanti olması icin 2015-2025 tarihleri arasında gizledigim ne varsa acilmasini talep ediyorum diye verirseniz daha garanti olur benimkiler 2 gune acilmisti acildigindan emin olmak icin e nabizdaki ziyaretlerinizin toplamini not alin

Merhaba ben sabah direkt acilis saatinde gittim cuma gunu oraya gidip e nabiz verileri diye sorarsaniz sizi yonlendiriyorlar zaten dilekce veriyorlar size gizli verilerinizi biliyorsaniz direkt yazip actirabilirsiniz ama garanti olması icin 2015-2025 tarihleri arasında gizledigim ne varsa acilmasini talep ediyorum diye verirseniz daha garanti olur benimkiler 2 gune acilmisti acildigindan emin olmak icin e nabizdaki ziyaretlerinizin toplamini not alin
Tamam teşekkür ederim. Peki açma işlemini yapan kişi acaba ne gizlediğimizi tahlilimizi falan görebiliyor mu. Yoksa sadece gizlilik bayrağını mı kaldırıyor

Tamam teşekkür ederim. Peki açma işlemini yapan kişi acaba ne gizlediğimizi tahlilimizi falan görebiliyor mu. Yoksa sadece gizlilik bayrağını mı kaldırıyor
Acikcasi pek bir bilgim yok o konuda ben aradigim zaman gizli bir seyiniz olup olmadığını biz goremiyoruz demislerdi

Acikcasi pek bir bilgim yok o konuda ben aradigim zaman gizli bir seyiniz olup olmadığını biz goremiyoruz demislerdi
Anladım göremiyorlarsa nasıl açıyorlar ki. Onlar acaba dilekçeyi sadece sisteme yüklüyor gizlenmiş verilerde sağlık bakanlığı tarafından mı açılıyor

Herkese merhaba yakin zamanda on saglik degerlendirmesine davet edildim eskiden e nabizda gizledigim veri mevcuttu dilekce verdim 2016-2025 arasindaki tüm gizli verilerin acilmasi icin kısa zamanda acildi fakat ben kendim deneme amaciyla sadece 1 veri gizlemistim ona ragmen 2 veri acilmis olarak gozukuyor e nabiz sistemi 2015de basladigi icin icime biraz kurt dustu haberim olmayan gizli veri var mi yok mu diye saglik ocagina gidip hekimden rica ettim gizli veri var mi diye bakmasi icin her seyin normal gozuktugunu gizli bir sey gormedigini olsada goremeyecegini soyledi ama hala daha emin olamiyorum forumda gizli verilerin en ust kisimda kirmizi sekilde "gizli" diye gozuktugunu okumustum ama hala daha emin olamiyorum pazartesi gunu ilce saglik mudurlugune gidip sormayi dusunuyorum onlar gizli veri varsa gorebilir mi acaba ya da saglik ocagi hekimi goremediyse bu gizli bir veri olmadigi anlamina mi geliyor
Merhabalar, konu üzerine yorum yapmak isterim. E nabızda gizlenen veriler için bir uyarı sistemimi varmış hocaların?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.