Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Herkese merhaba,

Hizmet sektörü deneyimli kabin memuru başvurusuna başvurmuştum temmuz 2025te, 2 gün önce de belge yükleme maili geldi, hallettim. Sorum şu arkadaşlar, genel olarak tüm süreç arasında ne kadar süre beklentisinde olmalıyım? Şu anda çalıştığım işyerinden istifa verip 2 ay ihbar süresi çalışacağım ve zamanlamayı öğrenmek istifa tarihimi belirlememe yardımcı olacak. Lütfen yardım! :)
Merhaba ben de 17 Haziranda tecrübesiz kabin memuru ilanına başvuru yapmıştım ve temmuz başlarında online ingilizce sınavına girdim 18inde sonucu geldi ve video mülakat aşamasına geçtim hemen diğer hafta oldu. Bunlar tamamlandıktan sonra belgelerimi yükleyerek eylül ayına kadar bekleme sürecine girdim ve 18 eylül tarihinde floryaya boy kilo ölçümü ve ingilizce + kurul mülakatına gittim. Bundan sonraki aşama ön sağlıktı ve mailim 27 eylülde geldi, burda enabız incelemeleri yapılıp ektra bir kontrol gerekiyorsa doktor sizi hastaneye yönlendiriyor. Benden ek tetkik istediği için diğer hafta tekrar gittim ve hemen 10 gün sonra olumlu maili geldi. Son aşama uçuşa elverişlilik raporunu almak yani işe giriş muayenesi daveti, bu mail ise 10 Ekimde geldi. Yani totale vurursak sürecim yaklaşık 4 aya yakın sürdü ve bu şekilde tamamlandı. Umarım size de yardımı olur bu bilgilerin😊

• Like
Tepkiler: gunes ve auberfae
Çok
Merhaba ben de 17 Haziranda tecrübesiz kabin memuru ilanına başvuru yapmıştım ve temmuz başlarında online ingilizce sınavına girdim 18inde sonucu geldi ve video mülakat aşamasına geçtim hemen diğer hafta oldu. Bunlar tamamlandıktan sonra belgelerimi yükleyerek eylül ayına kadar bekleme sürecine girdim ve 18 eylül tarihinde floryaya boy kilo ölçümü ve ingilizce + kurul mülakatına gittim. Bundan sonraki aşama ön sağlıktı ve mailim 27 eylülde geldi, burda enabız incelemeleri yapılıp ektra bir kontrol gerekiyorsa doktor sizi hastaneye yönlendiriyor. Benden ek tetkik istediği için diğer hafta tekrar gittim ve hemen 10 gün sonra olumlu maili geldi. Son aşama uçuşa elverişlilik raporunu almak yani işe giriş muayenesi daveti, bu mail ise 10 Ekimde geldi. Yani totale vurursak sürecim yaklaşık 4 aya yakın sürdü ve bu şekilde tamamlandı. Umarım size de yardımı olur bu bilgilerin😊
Çok teşekkür ederim detaylı bilginiz için. Sizin için en iyisini umuyorum. Son bir sorum daha var, boy ölçümünde boyunuz bildiğiniz ve ölçüldüğünüz kaçtı?

Merhaba, video mülakat ve kurul mülakatı davetiniz arasında 3 hafta vardı diyebiliriz yani değil mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.