Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şirket Adı
Southwind Airlines
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Güncel Durum
Sürecimle alakalı herhangi bir geri bildirim verilmedi.
Toplam Geçen Süre
1-3 ay
Sürecin Başlangıç Tarihi
17 Şub 2026
İletişim
5.00 yıldız
Süre / Hız
5.00 yıldız
Geri Bildirim
5.00 yıldız
Sürecin Kolaylığı
5.00 yıldız
Kurumsal İmaj
2.00 yıldız
Bireyselleştirme
5.00 yıldız
Şeffaflık
5.00 yıldız
Adillik (Adalet & Eşitlik)
5.00 yıldız

Bllersckn

Üye
23 Tem 2025
132
51
5
Meslek
Kabin
Bugün Southwind Airlines kabin memurluğu mülakatına girdim ve deneyimimi, başka adaylara da yardımcı olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istiyorum.

Öncelikle ulaşım hakkında bilgi vereyim: Uçakla geliyorsanız Fatih yönüne giden tramvaya binip Kışla durağında inebilirsiniz. Yaklaşık 15 dakika sürüyor, indikten sonra da 5 dakikalık kısa bir yürüyüşle binaya ulaşıyorsunuz. Bina, Antalya 1. Noterliği’nin hemen karşısında yer alıyor.

Açıkçası hiç korkmanıza gerek yok çünkü insan kaynaklarından bir hanımefendi mülakattan 1 gün önce sizi arayıp detaylı şekilde yol tarif ediyor. Hatta ben mülakata girmeden önce bir adayı daha arayıp “Bulabildiniz mi?” diye sordular. Bu kadar ilgili olmaları beni gerçekten çok mutlu etti.

İçeri girdikten sonra önce bazı evraklar dolduruluyor. Bunlar; kişilik envanteri testi, KVKK formu ve kişisel bilgilerinizi yazmanız gereken belgelerden oluşuyor. Mülakat saatiniz geldiğinde sizi alıp mülakat odasına eşlik ediyorlar.

Boy-kilo kontrolü bu aşamada yapılmadı, belki sonraki süreçte yapılıyordur. Mülakat odasında 5 kişi vardı ve mülakat tamamen İngilizce gerçekleşti. Ekip son derece güler yüzlü ve pozitifti, bu da insanı oldukça rahatlatıyor. Benim açımdan mülakat gayet güzel geçti.

Henüz olumlu ya da olumsuz bir sonuç almadım ama yine de bu deneyimi paylaşmak istedim. Çünkü ben mülakata girmeden önce bu firmayla ilgili internette çok fazla bilgi bulamamıştım. Umarım benim deneyimim girecek olanlara bir nebze de olsa ışık tutar.

Hepinize şimdiden başarılar dilerim. ✨

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla 0
Merhaba ben dün girmiştim bu sabah olumlu mail geldi 16 martta eğitimim başlıyor. Umarım kısa sürede diğerlerimize de olumlu gelir
Merhabalar, eğitiminiz devam ediyor mu hala tamamladınız mı? ben mülakattan sonra olumlu dönüş aldım ancak bir aydır eğitim vs farklı bir mail almadım, devam eden eğitim tamamlanınca mı yeni eğitim başlayacak konu hakkında bilginiz var mı acaba?

Merhabalar, eğitiminiz devam ediyor mu hala tamamladınız mı? ben mülakattan sonra olumlu dönüş aldım ancak bir aydır eğitim vs farklı bir mail almadım, devam eden eğitim tamamlanınca mı yeni eğitim başlayacak konu hakkında bilginiz var mı acaba?
merhabalar malesef her birimiz bekliyoruz bir gelişme ya da bilgi yok.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.