Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Merhabalar hayırlı olsun :)
O aşamada sadece e nabız geçmişine bakarak elenenler var mıydı ? Yoksa her türlü hastaneden rapor istiyorlar mı bilginiz var mı ?
Şimdi şöyleki buradaki kritik aşama ön sağlık bence. Geçmişinizdeki tanıları vs inceliyorlar. Ben elenen görmedim yani benim gittiğim gün ilk ben girmiştim en erkene almıştım randevuyu bu yüzden bilemiyorum. Misal bazı tanılar var ki direkt elenme sebebi. Ön sağlık aşamasına davet edildiyseniz bir bakın. Misal benim geçmişte tsh değerim hafif yüksekti onun için ek muayene istedi ancak zaten uçuşa elverişli raporu alırken değer gözüküyormuş içindeymiş. Bazı ek tetkikleri raporu almaya gittiğinizde istiyorlar. Tanıdan tanıya göre değişiyor diyeyim. Ön sağlıkta çoğunlukla el titreminize ve gözünüze bakıyorlar. Örnek olarak tek böbrekliyseniz elenme sebebi ancak geçmişte böbrek taşı tanınız varsa şuanda sizde olup olmadığıyla alakalı ek rapor istiyorlar. Bu şekilde sürecinizde başarılarr teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun🙏🏻🥳🩷

Şimdi şöyleki buradaki kritik aşama ön sağlık bence. Geçmişinizdeki tanıları vs inceliyorlar. Ben elenen görmedim yani benim gittiğim gün ilk ben girmiştim en erkene almıştım randevuyu bu yüzden bilemiyorum. Misal bazı tanılar var ki direkt elenme sebebi. Ön sağlık aşamasına davet edildiyseniz bir bakın. Misal benim geçmişte tsh değerim hafif yüksekti onun için ek muayene istedi ancak zaten uçuşa elverişli raporu alırken değer gözüküyormuş içindeymiş. Bazı ek tetkikleri raporu almaya gittiğinizde istiyorlar. Tanıdan tanıya göre değişiyor diyeyim. Ön sağlıkta çoğunlukla el titreminize ve gözünüze bakıyorlar. Örnek olarak tek böbrekliyseniz elenme sebebi ancak geçmişte böbrek taşı tanınız varsa şuanda sizde olup olmadığıyla alakalı ek rapor istiyorlar. Bu şekilde sürecinizde başarılarr teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun🙏🏻🥳🩷
Bilgiler için teşekkür ederim. Benim göz numaramla ilgili bir sorunum var .
Doktor bana son muaynede 2 nin altında sınırın içerisinde dedi fakat e nabızda bir gözüme 2.2 girmiş astigmatizmayı.
Yanlış yazmış da olabilir sonuçta , mesela o yüzden beni eler mi yeni rapor ister mi onu merak ediyorum.

Bilgiler için teşekkür ederim. Benim göz numaramla ilgili bir sorunum var .
Doktor bana son muaynede 2 nin altında sınırın içerisinde dedi fakat e nabızda bir gözüme 2.2 girmiş astigmatizmayı.
Yanlış yazmış da olabilir sonuçta , mesela o yüzden beni eler mi yeni rapor ister mi onu merak ediyorum.
Kesin bir şey söyleyemem pozitif bakmak lazım. Ben 1 numaralı doktorun odasında muayene oldum. Gözlüklü bir beyefendiydi. Çok nazikti. Belki sizi de 1 numaralı odadaki doktora yönlendirirler. Her şeyden önce karşınızdaki insan ve duyguları var bazen çokça takılıyoruz küçük detaylara. Sizi robot olarak görmüyorlar ve karar verirken de adaya oldukça yardımcı oluyorlar. Ben düne kadar çok kafama takıyordum sağlık aşamasını. Şuanda ise o zamana dönüp keşke takmasaydım diyorum.

• Love
Tepkiler: gizemsky
Kabin ekibi temel eğitim sertifikam var. Uçak tip eğitimi alacağım diye biliyorum bakalım. Teşekkürler cevapladığınız için
Merhaba, kabin temel eğitim sertifikanız olsa dahi thyde bunun geçerliliği ne yazık ki yok. En baştan tüm temel eğitim sürecine dahil edileceksiniz ve tüm sınavları tekrardan geçmeniz gerekecek.

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.