Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

aynalan

Üye
11 Tem 2025
74
6
5
Meslek
Kabin
Tecrübesiz kabinde eğitim süreci başlayacak olanlar veya daha önce eğitim sürecini deneyimlemiş kişiler var mı acaba? Nasıl oluyor içerik nasıl nelere dikkat edilmeli yoğun mu zor mu vs merak ediyorum 🙏🏼

Ha anladım, benim de kabülüm 26 Ocakta geldi fakat eğitim tarihi daha atanmadı. Senin kaçında gelmişti
aaa benim de 26 sında gelmişti 29 u veya 30 u gibiydi eğitim maili geldi. Siz nerede ikamet ediyorsunuz? Çünkü ben izmirden taşınacağımı belirtmiştim mülakattayken o yüzden eğitim tarihini bildirmiş olabilirler diye düşündüm belki sizi bir sonraki gruba almışlardır ya da

aaa benim de 26 sında gelmişti 29 u veya 30 u gibiydi eğitim maili geldi. Siz nerede ikamet ediyorsunuz? Çünkü ben izmirden taşınacağımı belirtmiştim mülakattayken o yüzden eğitim tarihini bildirmiş olabilirler diye düşündüm belki sizi bir sonraki gruba almışlardır ya da
Antalya diye belirtmiştim ben ama bence de diğer ekibe aldılar diye düşünüyorum. Sadece e-mail geldi değil mi arama olmadı? Görüşmek dileğiylee

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.