Pozisyon veya İlan Adı
Freebird Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
9 Ocak 2026
6
4
0
Meslek
Kokpit
İlana ilk açıldığı dakikalarda hızlıca başvurup otomatik profil vs cv oluşturma kısmından sonra hiçbir gerçek aşamaya tabi tutulmadan pazar günü otomatik bir red maili aldım. Askerlik veya öğrencilik gibi durumum bulunmuyor. HR mailinden ulaşmaya çalıştım fakat geri dönüş yok. aynı durumu yaşayan var mı ?

İlana ilk açıldığı dakikalarda hızlıca başvurup otomatik profil vs cv oluşturma kısmından sonra hiçbir gerçek aşamaya tabi tutulmadan pazar günü otomatik bir red maili aldım. Askerlik veya öğrencilik gibi durumum bulunmuyor. HR mailinden ulaşmaya çalıştım fakat geri dönüş yok. aynı durumu yaşayan var mı ?
bugün mü aldınız

Ben Leipzig ilanından olumsuz aldım, Antalya ilanında İng aşamasını beklerken birden olumsuz döndüler pazar günü, sanki otomatik şekilde süreç dışı bırakıldım gibi oldu? İk ya mail attım, umarım dönerler.. sonuçta o ilan ayrı bu ilan ayrı, neden böyle oldu anlamadım 🤦🏼‍♀️

Bende ik ya mail attım ancak dönüş alamadım ☹️ dönüş alamazsam merkezi arayacağım☹️

Aynı durumu pegasusta yaşadım, neden niye elendiğimi hala bilmiyorum.. geçmiş olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.