Evet az önce geldi teşekkür ederim giren oldu mu sınav içeriği tam olarak nasıl
Listening, paragraf, paragrafta anlam çıkarma(listening olarak gelebiliyor), kelime bilgisi, bağlaçlar. Süre 32 dk diyen de var 35 dk diyen de 32 sorudan oluşuyor ingilizce. İkinci dil de 27-28 sorudan oluşuyor , 35 dk falan.

Merhaba @admin, ben sadece Almanca için sms aldim. Birçok arkadaşıma ing için sms geldi bana gelmedi. Mail de daha ulaşmadı ama süreç ilerliyor böyle. Kimle görüşebilirim bu konuda bilgin var mı ? Lütfen bana cevap verebilir misin? Tedirgin oldum. Herkes ingilizce için sms almis
Diğer sınav linki de gelir

• Like
Tepkiler: Buss
Arkadaşlar ben girdim size anlatıyorum. İngilizce 32 soru 35-40 dakika filan ama kesinlikle basit değil. Özellikle kelime bilgisi gerektiren sorular var. Kelimelerin anlamınk bilmiyorsanız soru gidiyor. Genel olarak b1 civarında sorular daha fazlaydı bana göre. GY 32 soru 30 dakikaydj sanırım matematik ve türkçeyi yapsanızda grafik ve mantık soruları zaman alıyor ve zorluyor. Demiş bir arkadaş

hrpeak sınavından sonra davet SMS i alan oldu mu olduysa sınavdan kaç gün sonra aldı ve son sorum biz online sınavdan sonra tekrar merkezde online sınava mı gireceğiz yoksa direk yüz yüze İngilizce mi ????

Arkadaşlar ben ayt istasyonu için başvurmuştum ama adb ile zaten sürecimiz aynı. Sınavdan çıktım. İng 32 soru 35 dk falan süreye bakmadım. Genel yetenek 32 soru 35 dk falan ama süre sıkıntılı, kağıt kalem kullandim sorun yok, zaten kağıdın boş olduğunu da gosterdim. İngilizce genel olarak iyi geçti benim (seviyem B1 ve orta düzey seçmiştim zaten) Erken bitirdim, hatta geriye kalan sürelerde eski sorulara döndüm ama yine de 6-7 dk kala bitirdim. Genel olarak grammar, kelime bazlı sorular çıktı bilmiyorsanız soru gidiyor. İsim fiil farkı bile soruldu. Paragraf zaten soruldu boşluk doldurma yerleri vs. Son sorular dinleme uzerineydi. İki üç kez dinlediğim de oldu ama yapılabilir. Genel yetenek için kesinlikle süre biraz sıkıntılı. Matematik yüzde problemleri yapamadığım için zorlandım onun harici iyiydi. İkinci dil Almanca yapmistim başlangıç düzeyinde ama kesinlikle başlangıç düzeyi değildi orta seviyeydi. Zaten çoğunu salladım ve erken bitirdim yapamadım, duzeyim belliydi ama asla o düzeyde soru gelmemişti.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.