Arkadaşlar ben ayt istasyonu için başvurmuştum ama adb ile zaten sürecimiz aynı. Sınavdan çıktım. İng 32 soru 35 dk falan süreye bakmadım. Genel yetenek 32 soru 35 dk falan ama süre sıkıntılı, kağıt kalem kullandim sorun yok, zaten kağıdın boş olduğunu da gosterdim. İngilizce genel olarak iyi geçti benim (seviyem B1 ve orta düzey seçmiştim zaten) Erken bitirdim, hatta geriye kalan sürelerde eski sorulara döndüm ama yine de 6-7 dk kala bitirdim. Genel olarak grammar, kelime bazlı sorular çıktı bilmiyorsanız soru gidiyor. İsim fiil farkı bile soruldu. Paragraf zaten soruldu boşluk doldurma yerleri vs. Son sorular dinleme uzerineydi. İki üç kez dinlediğim de oldu ama yapılabilir. Genel yetenek için kesinlikle süre biraz sıkıntılı. Matematik yüzde problemleri yapamadığım için zorlandım onun harici iyiydi. İkinci dil Almanca yapmistim başlangıç düzeyinde ama kesinlikle başlangıç düzeyi değildi orta seviyeydi. Zaten çoğunu salladım ve erken bitirdim yapamadım, duzeyim belliydi ama asla o düzeyde soru gelmemişti.