Tüh ya, ben yarın mülakata gireceğim. Eğer sorabileceğim bir ortam olursa sizler için sormaya çalışacağım.
Arkadaşlar sordum ben, bununla ilgili bilgilerinin olmadığını genel müdürlük tarafından sürecin yönetildiğini söylediler. Olumlu ya da olumsuz olarak kesinlikle dönüş yapılacağını söylediler

Arkadaşlar sordum ben, bununla ilgili bilgilerinin olmadığını genel müdürlük tarafından sürecin yönetildiğini söylediler. Olumlu ya da olumsuz olarak kesinlikle dönüş yapılacağını söylediler
Teşekkür ederiz, nasıl geçti mulakatiniz, detaylı bilgilendirir misiniz bizi 🌹

Teşekkür ederiz, nasıl geçti mulakatiniz, detaylı bilgilendirir misiniz bizi 🌹
Kendi adıma iyi geçtiğine inanıyorum. Öncesinde bir toplantı yapıldı daha sonra tek tek mülakata alındık. Mülakatta 2 kişi vardı. Türkçe ve İngilizce mülakat yapıldı. Genel olarak nerede yaşıyorsun, kendini tanıtır mısın gibi sorular soruldu.

• Like
Tepkiler: nunisi
Kendi adıma iyi geçtiğine inanıyorum. Öncesinde bir toplantı yapıldı daha sonra tek tek mülakata alındık. Mülakatta 2 kişi vardı. Türkçe ve İngilizce mülakat yapıldı. Genel olarak nerede yaşıyorsun, kendini tanıtır mısın gibi sorular soruldu.
hayırlısı olsun. kaç kişi vardı sizinle birlikte mülakata giren acaba? az kişinin olduğu yazmışlar süreç devam eder mi aşırı belirsiz her şey size sonucun ne zaman cıkacagı söylendi mi

hayırlısı olsun. kaç kişi vardı sizinle birlikte mülakata giren acaba? az kişinin olduğu yazmışlar süreç devam eder mi aşırı belirsiz her şey size sonucun ne zaman cıkacagı söylendi mi
1 aya geri dönüş yapılır dendi. Ben saat 13.00 grubuydum. 11 kişi falan vardı o saat için gelen.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.