En kötü 400 kişi girecektir 2 günde yapılması çok zor yetişmez
Belki gruplara bölündü eğitim grupları da ayrı oluyor ilk etap belki 400 kişi değildir. Sonradan çağırılanlar elbet olur. Nisan da ayrı işe başlanıyor Mayısta da başlayanlar olmuştu geçen sene.

Belki gruplara bölündü eğitim grupları da ayrı oluyor ilk etap belki 400 kişi değildir. Sonradan çağırılanlar elbet olur. Nisan da ayrı işe başlanıyor Mayısta da başlayanlar olmuştu geçen sene.
400 nereden çıktı? İçeriden çalısanların bilgisine göre 50 kişi alınacakmış bu durumda o kadar kişi bile çağırılmaz mülakata.

Yerinde sınava girenler bayağı bir kalabalıktı hemen hemen 600 civarı var gibiydi
Herkesin bildiği meşhur iş arama sitelerinde nerdeyse hiç masabaşı veya rahat çalışma ortamı olan iş yok gibi bir şey, nerdeyse hepsi 8 - 10 saat ( veya 1-2 saat daha fazla ) çoğunlukla ayakta durulan ve hizmet sektörüne yönelik işler.

Kurumsal firmalara girmek için ise referans şart gibi bir şey, olmadan çok zor.

Bu analize göre, kabin memurluğu ve yer hizmetlerine başvuru sayısının bu kadar çok ve yoğun olmasında bu durumun etkisi büyük mü acaba diye düşünmüyor değil insan

Herkesin bildiği meşhur iş arama sitelerinde nerdeyse hiç masabaşı veya rahat çalışma ortamı olan iş yok gibi bir şey, nerdeyse hepsi 8 - 10 saat ( veya 1-2 saat daha fazla ) çoğunlukla ayakta durulan ve hizmet sektörüne yönelik işler.

Kurumsal firmalara girmek için ise ******** şart gibi bir şey, olmadan çok zor.

Bu analize göre, kabin memurluğu ve yer hizmetlerine başvuru sayısının bu kadar çok ve yoğun olmasında bu durumun etkisi büyük mü acaba diye düşünmüyor değil insan
Zannetmiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.