Aklıma gelmişken paylaşayım. Dune filmlerinin ne kadar kaliteli olduğu konusunda hiçbir şüphesi yoktur kimsenin. Bunun yanı sıra Game of Thrones tadında; iktidar, yönetim yapısı, ilişkisellik, ilişki ağları ve neden-sonuç ilişkileriyle, alt metini muhteşem bir dizi izlemek istiyorsanız Dune: Prophecy dizisi de müthiştir. :)

İki filmini de sinemada izledim. Dizisinin ilk bölümünü 5-10 dakika izleyip kapatmıştım neden hatırlamıyorum ama bi şana vereceğim buna.

• Like
Tepkiler: gunes
Motosiklet tutkunları için Burn Out - 2017 yapımı bu filmi tavsiye ederim. Pist yarışçısı olan karakterimizin eski eşini kötü adamların elinden kurtarmak için girdiği zorlu mücadeleyi konu alıyor.

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.