Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

weakfo

Üye
18 Eyl 2025
28
4
5
Meslek
Kokpit
Selamlar,
Itep sınavından kaldıktan sonra 1 kere daha girme hakkımız oluyor mu itep e bilgisi olan var mı?

Selamlar,
Itep sınavından kaldıktan sonra 1 kere daha girme hakkımız oluyor mu itep e bilgisi olan var mı
Hayır itep sisteme mi ne kaydediliyormuş sebebini tam hatırlayamıyorum, 18 kasımda ikinci kez giremeyeğimizi belirttiler. Ancak kalmamız durumunda yalnızca 1 ay içinde ielts academic ya da toefl sınavına randevu alıp sonuçlarını mail ile gönderebilirmişiz.

• Like
Tepkiler: gunes
Hayır itep sisteme mi ne kaydediliyormuş sebebini tam hatırlayamıyorum, 18 kasımda ikinci kez giremeyeğimizi belirttiler. Ancak kalmamız durumunda yalnızca 1 ay içinde ielts academic ya da toefl sınavına randevu alıp sonuçlarını mail ile gönderebilirmişiz.
"Sürece devam etmek istiyorsan bir sonraki planlamayı bekleyebilir yada dil belgeni iletebilirsin" yazıyordu gelen mailde o yüzden 2. hakkımız var gibi anladım ben

"Sürece devam etmek istiyorsan bir sonraki planlamayı bekleyebilir yada dil belgeni iletebilirsin" yazıyordu gelen mailde o yüzden 2. hakkımız var gibi anladım ben
Itep sonrası mı aldınız bu maili? Bir sonraki planlama dedikleri açılması beklenen ilan olabilir mi çünkü sınav öncesi itepten kalınırsa ielts vb önerildi muhtemelen de böyledir çünkü itep için şirket olarak para ödüyorlar vb.

Itep sonrası mı aldınız bu maili? Bir sonraki planlama dedikleri açılması beklenen ilan olabilir mi çünkü sınav öncesi itepten kalınırsa ielts vb önerildi muhtemelen de böyledir çünkü itep için şirket olarak para ödüyorlar vb.
Itep sonrası aldım evet. Bir kere daha girme hakkım var mı diye sorduğumda da "Operasyonel planlamalarımız doğrultusunda size iletilecektir" diye dönüş yaptılar. Arada kaldım o yüzden ieltse mi girsem beklesem mi diye

Itep sonrası aldım evet. Bir kere daha girme hakkım var mı diye sorduğumda da "Operasyonel planlamalarımız doğrultusunda size iletilecektir" diye dönüş yaptılar. Arada kaldım o yüzden ieltse mi girsem beklesem mi diye
İmkanınız varsa süreci çok bekletmemek adına ielts deneyebilirsiniz, çünkü dedikleri kadarıyla başarılı adaylara öncelik veriyorlar daha sonra ilk aşamayı geçemeyen bekleyen adayları tekrar sınava sokuyorlar. Şu an diğer kişilerin planlamaları olacak sonra sıra size gelecek vb.

• Like
Tepkiler: weakfo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.