Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Arkadaşlar merhaba iTep sınavını ikinci kez alma şansımız oluyor mu yoksa tek seferlirlik mi? Ve tekte geçemedim diyelim sonrasında İELTS gibi belgeler verip sürece devam edebiliyor muyum?

Arkadaşlar merhaba iTep sınavını ikinci kez alma şansımız oluyor mu yoksa tek seferlirlik mi? Ve tekte geçemedim diyelim sonrasında İELTS gibi belgeler verip sürece devam edebiliyor muyum?
Geçerli dil belgenizi sunarak sürece devam edebilirsiniz. THY ve Pegasus'un sürecine de dahil olacaksanız IELTS'e girmenizi öneririm. Sadece Sunexpress bazında ilerleyecekseniz itepexam.com sitesinden "iTEP Academic-Plus Test" satın alarak sınava evde girebilirsiniz. 140 dolar civarı bir ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam.

• Like
Tepkiler: captainprice96
@maverick34 çok teşekkür ederim. Bir soru daha sormak istiyorum izninizle. İlanda screening ve mülakata katılmamış adaylar diyor buradan sun express sürecine bir kez mi katılma hakkımız olduğunu anlamayalım?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.