Pozisyon veya İlan Adı
MPL
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tuğbaozer

Üye
20 Eki 2025
6
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba iTEP sınavı sonrasında bilgilendirme maili ne kadar sürede geliyor? iTEP skorumuzu görebiliyor muyuz?

Merhaba iTEP sınavı sonrasında bilgilendirme maili ne kadar sürede geliyor? iTEP skorumuzu görebiliyor muyuz?
Olumlu geçtiyse hemen ertesi gün veya en geç iki gün sonra dönüş sağlıyorlardı diye hatırlıyorum. Forum içi bir arama yapmanızı öneririm, daha önce konuşulmuştu ama tam hatırlayamıyorum.

Olumlu geçtiyse hemen ertesi gün veya en geç iki gün sonra dönüş sağlıyorlardı diye hatırlıyorum. Forum içi bir arama yapmanızı öneririm, daha önce konuşulmuştu ama tam hatırlayamıyorum.

Merhaba, 27 Aralık’ta sınava girdim ancak henüz olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş almadım. Bir arkadaş 2 Ocak’ta girdiği sınavın sonucunu 4 Ocak’ta olumsuz olarak aldığını söyledi. 2-3 hafta dönüş alamayanlarda olmuş zamanında ama firmaya mail atmali miyim emin değilim

Merhaba, 27 Aralık’ta sınava girdim ancak henüz olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş almadım. Bir arkadaş 2 Ocak’ta girdiği sınavın sonucunu 4 Ocak’ta olumsuz olarak aldığını söyledi. 2-3 hafta dönüş alamayanlarda olmuş zamanında ama firmaya mail atmali miyim emin değilim
Anladığım kadarıyla biraz rastgele oluyor :) Geri dönüş alırsanız bildirim aldığınıza dair bana da haber edebilir misiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.