Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru
24 Haz 2025
15
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba. Son iş yerimden 4 kodu ile işten çıkarıldım önceki konu başlıklarında da bu durumda kesinlikle referans mektubu istendiğini okudum. Şirketten henüz böyle bir şey istenmese de referans mektubunu isteyip sisteme yüklemem avantaj sağlar mı?

Merhaba, eğer kodu SGK üzerinden değiştirme imkanınız varsa tavsiyem işvereniniz ile beraber bunu düzeltmeniz ve dilekçe örneğini yanınızda bulundurmanızdır. Ben bu konu için arandığımda süreci bu şekilde ilerletmiştim. Detaylı bilgi isterseniz benim cevapladığım benzer bir konu başlığında açıklamam vardı.

• Like
Tepkiler: admin
Ne mektubu isteniyor acaba iletebilirseniz bende isteyeceğim.
Merhaba. Son iş yerimden 4 kodu ile işten çıkarıldım önceki konu başlıklarında da bu durumda kesinlikle ******** mektubu istendiğini okudum. Şirketten henüz böyle bir şey istenmese de ******** mektubunu isteyip sisteme yüklemem avantaj sağlar m

Merhaba, eğer kodu SGK üzerinden değiştirme imkanınız varsa tavsiyem işvereniniz ile beraber bunu düzeltmeniz ve dilekçe örneğini yanınızda bulundurmanızdır. Ben bu konu için arandığımda süreci bu şekilde ilerletmiştim. Detaylı bilgi isterseniz benim cevapladığım benzer bir konu başlığında açıklamam vard

Çok teşekkürler. İşten çıkarıldığım firma kurumsal bir firmaydı kodun değiştirilmesini kabul edeceklerini sanmıyorum ancak SGK’ya danışacağım.

Ne mektubu isteniyor acaba iletirseniz benimde iş çıkış kodum 4 te.
4 Kodu ile işten çıkarılan adaylardan THY eski işyerinden refrans mektubu talep ediyormuş. Neden kovulduğuna dair işveren tarafından yazılmış detaylı açıklama içeren bir mektup. Yanlış bilgi olmaması açısından arama kısmından ‘Sgk çıkış kodu’ konu başlığını aratarak bilgi alabilirsiniz.

4 Kodu ile işten çıkarılan adaylardan THY eski işyerinden refrans mektubu talep ediyormuş. Neden kovulduğuna dair işveren tarafından yazılmış detaylı açıklama içeren bir mektup. Yanlış bilgi olmaması açısından arama kısmından ‘Sgk çıkış kodu’ konu başlığını aratarak bilgi alabilirsiniz.
Referans mektubu ile halloluyorsa süper onu alırız. 🙏🏻 teşekkür ederim.

Daha önce platformumuzdaki üyelerimizin, SGK çalışanlarının bu durumu düzeltebildiklerini yazdığını hatırlıyorum. SGK'ya danıştıktan sonra deneyiminizi buraya da yazarsanız çok seviniriz.

Çok teşekkürler. İşten çıkarıldığım firma kurumsal bir firmaydı kodun değiştirilmesini kabul edeceklerini sanmıyorum ancak SGK’ya danışacağım.
Kurumsal firma oldugu icin sansiniz daha yuksek olabilir düzeltmek için. Bence firmaniza da sans verin. Bu tur kodlar kariyer ilerlemesinde engel teskil ediyor o yuzden kisisel problemler yoksa yardimci olucaklardir. Ama sgk ile koordineli gidin ve sureciniz seri olmayabilir.
Reference(ingilizce yazdım ciksin diye) mektubu istense de bazen bu konudaki yargıları kesin olabiliyor. Siz siz olun kodu değiştirin. Bu tur kodları 10 sene içinde değiştirme hakkı sunuyor SGK.

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.