Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siz pilot olarak katıldınız sanırım mülakata. Kabinde sorun olmadığını biliyorum ancak eğer kodda değişiklik yapamıyorsanız firmadan referans mektubu alırsanız kabul ediliyor diye okumuştum bu şekilde deneyin isterseniz.
kod değiştirmek basit aslında iş veren yerine vekilide gelebilir vekaleti ile birlikte siiznle sgk ya çok kısa sürüyor işlemler herhangi bir para cezası vs.de yok bilginiz olsun. Ama thy nin re-ferans mektuunuz var ise sorun edeceğini sanmıyorum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.