Değiştiremedim malesef sgk işveren getirmeli dedi işverenlerde asla gelmiyor tek umudum THY artık mail attım :(

Evet öyle dediler değiştirememek süreci bitirirmi acaba ben kurul sonucu bekliyorum
siz pilot olarak katıldınız sanırım mülakata. Kabinde sorun olmadığını biliyorum ancak eğer kodda değişiklik yapamıyorsanız firmadan referans mektubu alırsanız kabul ediliyor diye okumuştum bu şekilde deneyin isterseniz.

Bana yazılan dilekçelerin fotoğraflarını attım inşallah kabul ederler kod değişiklik talebi dilekçe fotoğraflarını

Bana yazılan dilekçelerin fotoğraflarını attım inşallah kabul ederler kod değişiklik talebi dilekçe fotoğraflarını
kod değiştirmek basit aslında iş veren yerine vekilide gelebilir vekaleti ile birlikte siiznle sgk ya çok kısa sürüyor işlemler herhangi bir para cezası vs.de yok bilginiz olsun. Ama thy nin re-ferans mektuunuz var ise sorun edeceğini sanmıyorum.

Hangi etapta bakılıyor bu kodlara ? Sağlıktan da geçince mi ? Aslında mülakata gitmeden zaten sisteme belge yüklüyoruz. Sorun olsa başta olmaz mı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.