Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

fidss

Üye
23 Eyl 2025
18
6
0
Meslek
Kabin
Merhabalar, ben uzun bir süredir göreve başladığımda nerede yaşayabilirim konusunda düşünüyorum ve hala bir sonuca varamadım. Ama bildiğim bazı şeyler var ki depremden çok korkuyorum ve bu yüzden zemin yapısının sağlamlığı ve binanın yüksek olmaması benim için en önemli faktörler. Arnavutköy hakkında olumlu düşünüyordum ama bir çok kişi kesinlikle tavsiye etmem pişman olursun dedi. Niçin böyle söyleniyor? İşe yakın olması ,sessiz sakin olması, doğal alanlara yakın olması büyük avantajlar değil mi? Hem kiralar da nispeten daha uygun İstanbulun diğer ilçelerine göre. Köy gibi demişler ama ufakta olsa bir avm'si kafeleri alışveriş yerleri vb. olduğunu gördüm. Bence buna tam olarak köy denemez.
Arnavutköy'de yaşayan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi?
Ayrıca tercih etmeyen arkadaşlar da neden tercih etmediklerini yazarlarsa çok sevinirim.
Fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhabalar açıkçası kendi evimizde yaşadığımız için kiralar hakkında bilgi sahibi değilim. Bilmiyorum daha önce esenler,bağcılar veya gaziosmanpaşaya gittiniz mi..arnavutköy farksız..en büyük dezavantajı da şehirden bu saydığım ilçelere göre uzak. Ulaşım da nispeten zordur metro yok diye biliyorum. Google mapsde street view live-canlı sokak görünümünü açarak biraz dolaşabilirsiniz.. kayaşehir ve başakşehir güzel yeni yerleşim yerleri..başakşehirin biraz daha uygun mahalleleri olabilir..yani fiyat açısından gerçekten hiçbir bilgim yok.. halkalı taraflarında yeni yerleşimler var. Bahçeşehir olabilir.. arnavutköyde de belki yeni yerleşimler vardır araştırmak lazım

Gerçekten berbat bir yer 1 sene kadar yaşadım ve tekrar eski yaşadığım yere taşındım. Heryere çok uzak inanılmaz trafik oluyor ulaşım sıkıntı var 20 dakikalık yere 1 saatten aşağı gitmeniz imkansız ve insanları da 👎

şunu söyleyebilirim, ben de Arnautköy‘den yeni ev tuttum ve dedikleri kadar gelişmemiş bir yer ve İstanbul’un geri kalanına uzak kalıyor doğrudur. Ama M11 metrosu durağı var ve bunun Gayrettepe‘ye bağlanması bence çoğu yere ulaşımı kolaylaştıracaktır, her yerde her şey var hani züccaciyecilerden tutun alışveriş merkezine kadar her şeyi her yerde bulabilirsiniz küçük bir yer olduğu için. Yine de ne kadar nezih bir yer olduğu tartışılır benlik bir sorun yok ama tabi her mahallede de yaşanmayabilir diye düşünüyorum. Açıkçası birkaç ay denemek için yaşanabilir bir yer ama İstanbul’un geri kalanında Başakşehir Kayaşehir gibi yerlerde de yaşanabilir, orada da kiralar Arnavutköy‘den çok farklı değil ama zamanla kiraların da arttığını unutmamak gerek..

Merhabalar, ben uzun bir süredir göreve başladığımda nerede yaşayabilirim konusunda düşünüyorum ve hala bir sonuca varamadım. Ama bildiğim bazı şeyler var ki depremden çok korkuyorum ve bu yüzden zemin yapısının sağlamlığı ve binanın yüksek olmaması benim için en önemli faktörler. Arnavutköy hakkında olumlu düşünüyordum ama bir çok kişi kesinlikle tavsiye etmem pişman olursun dedi. Niçin böyle söyleniyor? İşe yakın olması ,sessiz sakin olması, doğal alanlara yakın olması büyük avantajlar değil mi? Hem kiralar da nispeten daha uygun İstanbulun diğer ilçelerine göre. Köy gibi demişler ama ufakta olsa bir avm'si kafeleri alışveriş yerleri vb. olduğunu gördüm. Bence buna tam olarak köy denemez.
Arnavutköy'de yaşayan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi?
Ayrıca tercih etmeyen arkadaşlar da neden tercih etmediklerini yazarlarsa çok sevinirim.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
İş için yakın olması çok önemli. O yorgunlugun üstüne trafik olmadan kisa surede evinde olacagini bilmek cok iyi olur. Ben arnavutkoyde oturuyorum. Burayi seviyormuyum hayir. Merkezde dukkanlar kafeler falan var onun disinda heryer köy gibi geliyor bana. Zamanla çok gelisecektir ben 2 senedir burada yasiyorum ona ragmen evler falan bile cok artti sayi olarak. Ama heryere cok uzak. İstanbul gibi gelmiyor bana. Metronun acilmasi cok cok iyi oldu. Bence biraz beklentinize bagli aslinda.

• Like
Tepkiler: phoeniks26
İş için yakın olması çok önemli. O yorgunlugun üstüne trafik olmadan kisa surede evinde olacagini bilmek cok iyi olur. Ben arnavutkoyde oturuyorum. Burayi seviyormuyum hayir. Merkezde dukkanlar kafeler falan var onun disinda heryer köy gibi geliyor bana. Zamanla çok gelisecektir ben 2 senedir burada yasiyorum ona ragmen evler falan bile cok artti sayi olarak. Ama heryere cok uzak. İstanbul gibi gelmiyor bana. Metronun acilmasi cok cok iyi oldu. Bence biraz beklentinize bagli aslinda.
Merhaba Arnavutköy de servis düzergahları nasıl acaba? Özellikle gece havalimanına ulaşım konusunda bir bayan olarak endişelerim var. Servisler nereden geçiyor?

Merhaba Arnavutköy de servis düzergahları nasıl acaba? Özellikle gece havalimanına ulaşım konusunda bir bayan olarak endişelerim var. Servisler nereden geçiyor?
havaist sitesine bakabilirsiniz, 3 farklı yerden ulaşım sağlanıyor. eğer çalışan olarak söylüyorsanız, endişelenmeyin, evinizin önüne kadar bırakıyor servisler. özellikle de gece mesai dönüşlerinde.

havaist sitesine bakabilirsiniz, 3 farklı yerden ulaşım sağlanıyor. eğer çalışan olarak söylüyorsanız, endişelenmeyin, evinizin önüne kadar bırakıyor servisler. özellikle de gece mesai dönüşlerinde.
merhaba servisle iletişimi nasıl sağlıyoruz acaba? mesela saat kaçta geleceklerini söylüyorlar mı veya takip edebiliyor muyuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.