Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işçişi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
27 yaşındayım B ehliyetim var başka ehliyetim yok ramp işçisi ilanına başvurdum zaten şoför için C veya D ehliyet istiyor senin yaş kaçtı birde havacılıkla alakalı bir bölümmü okudunuz
Hocam benim yaş 25 bende aynı sırada D ehliyeti alıyorum. Bende sizin gibi B sınıfı ehliyet yazdım. Evet ben havacılık ile alakalı bir bölümde okudum ve havacılığı ilgilendirecek 5 tane geçerli sertifika yükledim. Eğer sizde benim gibi alakalı bölüm okuduysanız öncelik tanımış olabilirler.

Hocam benim yaş 25 bende aynı sırada D ehliyeti alıyorum. Bende sizin gibi B sınıfı ehliyet yazdım. Evet ben havacılık ile alakalı bir bölümde okudum ve havacılığı ilgilendirecek 5 tane geçerli sertifika yükledim. Eğer sizde benim gibi alakalı bölüm okuduysanız öncelik tanımış olabilirler.
Ben önlisans mezunuyum alakasız bir bölüm okudum gönderdikleri forma lise mezunu yazdım umarım orda sıkıntı olmaz biz vasıfsız istiyoruz gibisinden bir şeyle karşılaşırmıyım diye düşünüyorum

Ben önlisans mezunuyum alakasız bir bölüm okudum gönderdikleri forma lise mezunu yazdım umarım orda sıkıntı olmaz biz vasıfsız istiyoruz gibisinden bir şeyle karşılaşırmıyım diye düşünüyorum
zannetmiyorum fakat sizin gibi bu forumda bunun aynısını yapanı gördüm olumsuz mesajı gelmişti öğrenim kriterlerini karşılamıyorsunuz diye. Bence mülakata girdiğinizde bunu belirtin mutlaka.

Ne mezunusun diye sorarsa söylerim zaten önceden çelebi yer hizmetlerinde aynı işi yaptım umarım değerlendirirler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.