Genel olarak mülakatlar mı bitti? Mesela ben yerinde İngilizce sınavına girdim. Daha sonra herhangi bir dönüş olmadı olumlu veya olumsuz. Mülakatlar sonlandı dediniz, o zaman olumsuz oldu olarak düşünebilirim?

Genel olarak mülakatlar mı bitti? Mesela ben yerinde İngilizce sınavına girdim. Daha sonra herhangi bir dönüş olmadı olumlu veya olumsuz. Mülakatlar sonlandı dediniz, o zaman olumsuz oldu olarak düşünebilirim?
Hayır hayır öyle değil. Mülakatları grup grup çağırıyprlar ya bizim grubun mülakatı bitti. Yoksa süreç bitmiş değil

Ben ocağin son haftası online sınava girdim pazartesi yerinde sınav için çağırdılar acaba yerinde sınava kaç gün de cevap veriyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.