Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben şubatın son haftası yerinde ingilizce sınavına girmiştim. Dün geri dönüş sağladılar. Kurul sınavında ne soruyorlar acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Çok teşekkür ederim.
Kanka kendini tanıtıyosun ingilizce olarak .Daha sonra sana işte tecrübelerini soruyorlar tgs hakkında ne biliyorsun gibi soruları ingilizce olarak cevaplıyorsun.Türkçe mülakatındada iş hakkında konuşuyorlar.

Arkadaşlar İstanbul'daki kurul mülakatları ne zamana kadar devam edecek bilen veya duyum alan var mı, yani artık hangi tarihten sonra tüm mülakatlar bitip seçilen adaylar eğitim ardından iş başı yapacak, İzmir'de bugün itibariyle tam 1 ay oldu ve cevap gelmedi henüz o yüzden merak ediyorum bu konuyu açıkçası

Merhaba ben kendimden ve iş tecrübelerimden bahsedebilecek kadar konuşuyorum ama su gibi akmıyor basit cümleler fakat hepsini bir araya getirince paragraf oluyor. Acaba yetersiz mi görülürüm yoksa bunları basit düzeyde de olsa anlatabilmem yeterli olur mu sizce? Birde istanbul yhm için mi girdiniz
Sorun olmaz. İstedikleri bu zaten.

• Like
Tepkiler: Hüzünlükek
Ben 5 Şubat’ta kurul mülakatına girmiştim ancak bugün olumsuz mesajı geldi :( Devam eden arkadaşlara başarılar dilerim

• Like
Tepkiler: Karatas63
Arkadaşlar sizin mülakatınız nasıl geçmişti zorlanmış mıydınız

• Like
Tepkiler: bsr0000

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.