Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
3 May 2024
25
0
35
Merhaba arkadaşlar bugün open daye katılanlar tecrübelerini aktarabilir mi?
akşam 19:00’da bir sonraki güne katılan adaylara mail gidecek maili alanlarda bilgilendirirse seviniriz.

Merhaba arkadaşlar bugün open daye katılanlar tecrübelerini aktarabilir mi?
akşam 19:00’da bir sonraki güne katılan adaylara mail gidecek maili alanlarda bilgilendirirse seviniriz.
Merhaba. İlk gün için kendimizi tanıtmamız, Etihad havayolları ile ilgili ne bildiğimiz gibi sorular soruldu. Her birimize bir soru soruldu ancak sorular farklılık gösterebiliyor. Ardından Cv drop yaptık ve akşam mail için beklememiz gerektiği söylendi.

katıldım. elenmişim bende.. etihadın recruitment progressini beğenmiyorum.. 2 defa katıldım 2sinde de cv dropta elendim. emirateste ilk katıldığımda finale kalmıştım mesela

katıldım. elenmişim bende.. etihadın recruitment progressini beğenmiyorum.. 2 defa katıldım 2sinde de cv dropta elendim. emirateste ilk katıldığımda finale kalmıştım mesela
Sizin adınıza da üzüldüm benim genel olarak bir havayolu ile ilk deneyimimdi. Ancak gayet güzel geçtiğine inanıyorum elenme nedenimle ilgili kendime bir pay çıkaramadım açıkçası o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.