Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bence cevap vermelerini bekleyin mevcut durumlar sebebiyle ertelenmiş veya yeniden planlanacak olabilir. Ankaraya da sadece davetle alıyorlar davet Ankara event ine davet edilmediyseniz girmenize izin verilmeyebilir riske atmayın derim
Yok alıyorlar oraya kadar gitmiş birini Emirates değerlendirmeye alır benim arkadaşım İstanbul da elendi test kısmında bir sonraki gün izmire gitti open day e mülakatların hepsini geçti ve aldılar 2 yıldır Emirateste çalışıyor

Yok alıyorlar oraya kadar gitmiş birini Emirates değerlendirmeye alır benim arkadaşım İstanbul da elendi test kısmında bir sonraki gün izmire gitti open day e mülakatların hepsini geçti ve aldılar 2 yıldır Emirateste çalışıyor
Aa öyle mi test kısmı zor muymuş peki

Yani tiktokta bile var test soruları o kadar zor grammer yok ama kelime soruları var onlar da eleniyor elenen insanlar
Tiktokilerin aynısı mıymış sorular peki ben de 6 ayın dolmasını bekliyorum da onlara çalışayım aynı sorular çıktıysa cevapları bilsek yeter o zaman

Tiktokilerin aynısı mıymış sorular peki ben de 6 ayın dolmasını bekliyorum da onlara çalışayım aynı sorular çıktıysa cevapları bilsek yeter o zaman
Ben onu bilmiyorum ama dediğim gibi sorular internette var

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.