Pozisyon veya İlan Adı
Visa Passport Officer
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
1 gün izin beni çok gerdi
1 gün izin ama öyle düşünmeyin, mesela Tgs de 2 gün izin diyor ama oda 1 gün izin yapıyor neredeyse, gece gidip sabah gelip öğlen 2-3 e kadar yatıyorlar.
Bide gözen de vardiya saatleri hep 8 saat değil mesela bir gün 4 saat çalışıyorsunuz bir gün 8 saat onu bir şekilde 45 saate tamamlıyorlarmış

1 gün izin ama öyle düşünmeyin, mesela Tgs de 2 gün izin diyor ama oda 1 gün izin yapıyor neredeyse, gece gidip sabah gelip öğlen 2-3 e kadar yatıyorlar.
Bide gözen de vardiya saatleri hep 8 saat değil mesela bir gün 4 saat çalışıyorsunuz bir gün 8 saat onu bir şekilde 45 saate tamamlıyorlarmış
Yani çok kötü değil mi demek istiyorsunuz biraz morale ihtiyacım var

Yani çok kötü değil mi demek istiyorsunuz biraz morale ihtiyacım var
Heralde havalimanında çalışıyorsunuz forumlar da gördüm, zaten vardiya düzenine alışıksınızdır diye düşünüyorum, fiziksel güç gerektiren bir iş değil normal Yhm gibi aynı zaten. Bu kadar yolu atlatıp mülakatları geçmişsiniz zaten ben yerinizde olsam hiç stres yapmazdım 🙏🏼

Heralde havalimanında çalışıyorsunuz forumlar da gördüm, zaten vardiya düzenine alışıksınızdır diye düşünüyorum, fiziksel güç gerektiren bir iş değil normal Yhm gibi aynı zaten. Bu kadar yolu atlatıp mülakatları geçmişsiniz zaten ben yerinizde olsam hiç stres yapmazdım 🙏🏼
Vardiyaları düzensiz ve izin 1 gün olması beni gerdi normalde heryerde düzenli vardiya var sabah aksam gece gibi seyir izleyen ve 2gün izin benim eski şirketimde geceden sonra 3 gün veriyordu

2-2-2-2 olsa çok iyi olurdu yine

Kurumsal bir dille mail yazabilirsiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.