Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Havalimanı Dönüş Alan Var mı? Ben 14 Ocakta başvurup, 16 ocakta da 2. forumu doldurup hala dönüş alamadım. Aynı havalimana başvuranlar bilgi sağlayabilirse sevinirim.
Hocam bende 11 mart itibariyle sağlık evraklarımı teslim ettim o zaman için ramazan bayramından sonra aranacaksınız dediler dönüş de olmadı bu saat den sonra da olmaz olmayacak yani
Hocam bende 11 mart itibariyle sağlık evraklarımı teslim ettim o zaman için ramazan bayramından sonra aranacaksınız dediler dönüş de olmadı bu saat den sonra da olmaz olmayacak yani
Havalimanında çalışan bazı tanıdıklarıma sorduğumda red almadıysanız kesin bir dönüş olur yönünde cevap alıyorum ama bakalım bayram sonrası da aranmazsak ne diyeyim
İnşallah öyle olur hocam benimde son umudum haziran ayı itibariyle yaz sezonu tamamen açılmış seferler artmış olur diye düşünüyorum eğer haziran da da olmazsa bu sene daha da olmaz gibi
İnşallah öyle olur hocam benimde son umudum haziran ayı itibariyle yaz sezonu tamamen açılmış seferler artmış olur diye düşünüyorum eğer haziran da da olmazsa bu sene daha da olmaz gibi
Benimde şahsi düşüncem öyle yaz sezonunda istanbul havalimanı gibi bir yerde alım yapmamalı imkansız gibi gözüküyor en kötü sezonluk almaları lazım personellerde istifa ve çıkartılanlar olduğunu duydum elbet bir alım olacak.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.