Merhaba, tam olarak gelen mesajı bizimle paylaşabilir misiniz? sizden hangi sağlık tetkikleri istendi, ne kadar sürede getirmenizi söylediler ve eğitime dair bir bilgi var mı? eğitim ne zaman başlayacak söylediler mi?
Merhaba,

Sn. * * Şirketimizde mülakatına katıldığınız pozisyon için istihdam süreciniz olumlu sonuçlanmıştır. Sağlık tetkiki sonuçlarınızın olumlu olması durumunda işe giriş tarihiniz tarafınıza en kısa sürede bildirilecektir. Aktif olarak çalışmakta iseniz, sağlık tetkiki süreciniz olumlu olarak sonuçlanmadan işten çıkışınızı yapmayınız. TGS İnsan Kaynakları

Sağlık tetkiki olarak:
Sayın Adayımız,
TGS Yer Hizmetleri A.Ş. İş başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır. İşe alım işlemlerinde zorunlu olan işbaşı sağlık tetkiklerini (Akciğer Filmi, Solunum Fonk.Test, Tam Kan Sayımı, Açlık Kan Şekeri, HbsAg, İşitme Testi, EKG, İdrar Tahlili) aç karnına yaptırıp tahlil sonuçları ile birlikte 10.03.2025 PAZARTESİ günü 10:00 ila 11:00 saatleri arası aşağıdaki adreste İşbaşı Muayenesi' ne katılmanız rica olunur.

Devamında da ise giris evraki olarak uzun bir liste verilmiş.
Eğitim veya işbaşı tarihine dair bir bilgi iletilmedi.

Olumlu olan arkadaşları tebrik ederim. Olumlu olanlar arasında harekat mülakatına giren var mıydı acaba yoksa herkes yhm mi?

Merhaba,

Sn. * * Şirketimizde mülakatına katıldığınız pozisyon için istihdam süreciniz olumlu sonuçlanmıştır. Sağlık tetkiki sonuçlarınızın olumlu olması durumunda işe giriş tarihiniz tarafınıza en kısa sürede bildirilecektir. Aktif olarak çalışmakta iseniz, sağlık tetkiki süreciniz olumlu olarak sonuçlanmadan işten çıkışınızı yapmayınız. TGS İnsan Kaynakları

Sağlık tetkiki olarak:
Sayın Adayımız,
TGS Yer Hizmetleri A.Ş. İş başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır. İşe alım işlemlerinde zorunlu olan işbaşı sağlık tetkiklerini (Akciğer Filmi, Solunum Fonk.Test, Tam Kan Sayımı, Açlık Kan Şekeri, HbsAg, İşitme Testi, EKG, İdrar Tahlili) aç karnına yaptırıp tahlil sonuçları ile birlikte 10.03.2025 PAZARTESİ günü 10:00 ila 11:00 saatleri arası aşağıdaki adreste İşbaşı Muayenesi' ne katılmanız rica olunur.

Devamında da ise giris evraki olarak uzun bir liste verilmiş.
Eğitim veya işbaşı tarihine dair bir bilgi iletilmedi.
İki gün içerisinde üstelik haftasonu bunları hazırlamamızı istemelerindeki mantık? İnsanlar şehir dışından da geliyor bu nasıl iş ya. Olumlu geldi ama gitmicem sırf böyle yaptıkları için çok uzak yerde yaşıyorum

• Like
Tepkiler: icedlatte
29 Ocakta girdigim İstanbul kurul mulakatindan az once olumlu cevap aldim.

Konu bircok baslik altinda konusuldugu icin cevap yerini bulamadim, buradan iletiyorum
tebrik ederim, hayırlı olsun. Ben de mülakata gireceğim ne tarz sorular soruldu? yardımcı olur musun

tebrik ederim, hayırlı olsun. Ben de mülakata gireceğim ne tarz sorular soruldu? yardımcı olur musun
Teşekkür ederim. Sizin icin de güzel sonuclanir umarım.
Kendinizi tanıtın kısmı Türkçe veya ingilizce soruluyor, bana ikisini de sordular.
Turkce olarak onceki iş deneyimlerime, yönetici degerlendirmem ve pozisyonuma dair karsilastigim bir sorunu nasil cozdugum soruldu.
Ek olarak takım çalışmasına dair soruldu, bu basliktan cok fazla kisiye soruldu bilginiz olsun.
Stresli durum, sinirli yolcuyla baş etme, kriz yonetimine dair muhtemel sorulari da Turkce ve ingilizce bekleyebilirsiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.