Yhm basvurularinin hepsi red geliyor cv olarak değerlendirmiyor , okulluyum tecrübeliyim en ufak sağlık psikiyatrik geçmişim yok daha önceki yaptığım işle alakali bölümün müdürü girdi mulakatima, mülakatla alakalı tek sorduğu soru seni taniyalim oldu ardından yaptığım işle alakalı dikkatimi sordu benim için yeterlidir diye bitirdi 😃
Sonuç ne oldu pekii

Bende 6 martta girdim ve alımları kapattıklarını düşünüyorum çünkü bu kadar kısa sürede cevap alanlar biz olduk ayrıyettende 6 martta girenler bilir yhm için başvuranları sadece yhm değil 4 dal üzerinden değerlendireceklerni söylemişlerdi benxe yhm ye daha olumlu dönüş yapmazlar mart ve sonrası için
4 dal demişsiniz ne oluyor bilginiz var mı

Sonuç ne oldu pekii
Olumsuz 😂 ingilizce mülakatı yapan ik ingilizce bilmiyor , Türkçe mülakat keza anlattığım gibi, ortada saçma bir durum vardı 4 bölüm söylendi mülakata girdim harekat için almıyoruz dediler mülakattan çıktım 3 dakika sonra birisi geldi harekat için düşünmüşler beni diye bahsetti ortada bir saçmalık var ama ne olduğunu kimse anlamadı kesinlikle

Olumsuz 😂 ingilizce mülakatı yapan ik ingilizce bilmiyor , Türkçe mülakat keza anlattığım gibi, ortada saçma bir durum vardı 4 bölüm söylendi mülakata girdim harekat için almıyoruz dediler mülakattan çıktım 3 dakika sonra birisi geldi harekat için düşünmüşler beni diye bahsetti ortada bir saçmalık var ama ne olduğunu kimse anlamadı kesinlikle
Bilmediğini nerden çıkardın

Arkadaşlar 20 Mart'ta girip bir sonuç alan var mı bende 20 Mart'ta girdim henüz sonuç alamadım alan varsa bilgilendirebilir mi

mart ayında giripte sağlık sms i alan kimse yok o zaman dimi ? sadece olumsuz mesajları mı atıldı mart ayı için şuana kadar?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.