S Ryeon

Üye
7 Şub 2025
44
43
5
Selamlar, bugün işbaşı evrak teslimi yaparken sağlık tetkiki olumlu olması durumunda bu hafta eğitim icin aramalara başlayacaklarını, 17 Mart gibi sürece başlanacağını ve 20-25 günlük sürede maaşın asgari ücret uzerinden hesaplanacağını söylediler.

Eğitimler icin merkeze kendimiz ulaşım sağlayacakmısız, servis desteği yokmuş.

Eğitimler sabah- ögleden sonra vs hangi vakitlerde oluyor bilgisi olan var mı acaba, ben Arnavutköy gerisindeyim ve ulaşım cok sıkıntılı, egitimler sabahsa yetişmem cok zor olacak

Ben pendikte oturuyorum ve eğitim Bakırköyde mi olacak ?
Bana çok ters kalıyor İstanbulun diğer ucunda oturuyorum
Eğitim alan varmı ve nerede yeri bilgi verebilir mi

Selamlar, bugün işbaşı evrak teslimi yaparken sağlık tetkiki olumlu olması durumunda bu hafta eğitim icin aramalara başlayacaklarını, 17 Mart gibi sürece başlanacağını ve 20-25 günlük sürede maaşın asgari ücret uzerinden hesaplanacağını söylediler.

Eğitimler icin merkeze kendimiz ulaşım sağlayacakmısız, servis desteği yokmuş.

Eğitimler sabah- ögleden sonra vs hangi vakitlerde oluyor bilgisi olan var mı acaba, ben Arnavutköy gerisindeyim ve ulaşım cok sıkıntılı, egitimler sabahsa yetişmem cok zor olacak
Sabah erken saatte başlıyor diye biliyorum eğitimler. Yer olarak nerede yapılıyor bilmiyorum.

• Like
Tepkiler: S Ryeon
Sizin de mi yhm? Bana eğitim tarihi verilmedi de ondan soruyorum arayıp bilgi verilir denildi sadece

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.