Çok sevindim sizin adınıza acaba benim hastalığım için de bu şekilde bi rapor iş görür mü? Şehir dışında yaşıyorum ve ofise gelip sormam imkansız hiçbir şekilde ofise de ulaşamıyorum bahsettiğiniz formu ben de doldurmuştum fakat dönmediler bana
Bence bir şekilde iletişime geçip sormanız iyi olur sizin için belki olumlu olur.

TGS iletişim formu doldurdunuz değil mi? İşyeri hekimi ile görüşmek istiyorum mu demiştiniz ne tür bi yazı ile dönüş sağladılar size
Henüz haber gelmemişti olumsuz mu oldu acaba diye yazdım kısacası. Onlarda sabahına aradılar sağlık sebepleri yüzünden olumsuz dediler sebebini söylemediler. Dedim doktorları görebilir miyim sebebini öğrenmek istiyorum oradalar mı dedim evet dediler, bu şekilde oldu

• Like
Tepkiler: nilsson
Bu sağlık süreci bildiğimiz SHGM'nin kabin memurlarına uyguladığı kurul ile aynı mı? Yoksa normal bir işe giriyormuş gibi mi uyguluyorlar? SHGM'nin paylaştığı dökümanda açıkça hangi hastalıkların ve derecelerinin kesinlikle kabul edilmeyeceği yazıyor. Böylece kimse boşu boşuna sağlık kurulu masrafına girmiyor. TGS'nin de bunu açıkça belirten bir belge yayınlaması gerektiğini düşünüyorum. Bunun için işini bırakanlar, başka yere olumsuz dönüş yapanlar var benim gibi.
Aynı değil. İş başı zorunlu sağlık tetkikleri isteniyor.

İşe alım işlemlerinde zorunlu olan işbaşı sağlık tetkiklerini (Akciğer Filmi, Solunum Fonk.Test, Tam Kan Sayımı, Açlık Şekeri, Hbsag, İşitme Testi, EKG, İdrar Tahlili) aç karnına yaptırıp tahlil sonuçları aç karnına yaptırılıyor.

Özel hastaneyi aradım fiyat almak için. 15 - 20 bin tl arası fiyat çıkarttı bir hastane. Başka bir hastaneyi aradığımda özel hastaneler işe giriş sağlık raporu verme izni yok, veremezler ve veremeyiz dedi. Ki o verilen fiyatın da fazla olduğunu söyledi. Benim anladığım işe giriş sağlık raporu vs karıştırmadan istenilen tetkikleri özelde yaptırıp sonuçları götüreceğiz. Doktor çalışabilir çalışamaz gibi bir şey yazmayacak tetkik sonuçlarına. Doğru mu anladım?

Özel hastaneyi aradım fiyat almak için. 15 - 20 bin tl arası fiyat çıkarttı bir hastane. Başka bir hastaneyi aradığımda özel hastaneler işe giriş sağlık raporu verme izni yok, veremezler ve veremeyiz dedi. Ki o verilen fiyatın da fazla olduğunu söyledi. Benim anladığım işe giriş sağlık raporu vs karıştırmadan istenilen tetkikleri özelde yaptırıp sonuçları götüreceğiz. Doktor çalışabilir çalışamaz gibi bir şey yazmayacak tetkik sonuçlarına. Doğru mu anladım?
Doğru siz sadece tetkik yaptırıp götüreceksiniz. 800-1.500 tl arası değişiyor bu tetkikler fazlasını vermeyin.

• Like
Tepkiler: HereWeGo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.