Pozisyon veya İlan Adı
Memur
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Geçsinler bakalım elbet devran döner
Devran dönse çoktan dönerdi güzel arkadaşım biz bu şirkette 35 yıllık şirkette bu olay ilk defa bizim başımıza geldi pişmiş tavuğun başına gelmeyecek şeyler bizim başımıza geldi bişey diyemiyorum artık, ekimde kasımda alım yapacağı zaman beklettiği 20-25 kişinin hepsinin geleceğini düşünmüyordur heralde Bidaha 10-15 kişiye mülakat yapacakta ohooı

2 3 ay beklemeye hazırdım ben yaz başı alırlar diyordum arkadaşım girdiğinde 1.5 ay içinde çağırmışlardı
Ben o kadar bile düşünmüyordum forumda okuduklarıma göre herkesin eğitim tarihi mülakatta veriliyordu Max 3-4 hafta diye düşünmüştüm

Benim arkadaşıma 2 hafta önce kadar 2 aya alım olur demişler ama istasyondakilerin net bir şekilde bilgisi olamaz bu konuda çok önem vermedim dolayısıyla buraya da yazmamıştım
Merhaba, aslında onların haberi insan kaynaklarından önce olur, çünkü onlar operasyonun içinde ve personel eksikliğini ve fazlalığını tespit ederek o yön de insan kaynaklarına alım yapın veya yapmayın diyorlar. zaten insan kaynakları da bizim gibi onlardan haber bekliyor yapabilecekleri bir şey yok maalesef. o yüzden arkadaşlarınızdan aldığınız bilgiler bizler için daha güvenilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.