Anladim, İnterviewer için bekliyorsunuz dimi sizde kaç ay oldu acaba, memnun oldum bu arada hoşgeldiniz.perşembe sormuştum
Anladim, İnterviewer için bekliyorsunuz dimi sizde kaç ay oldu acaba, memnun oldum bu arada hoşgeldiniz.perşembe sormuştum
hoşbuldum, ocaktan beri bekliyorum ben deAnladim, İnterviewer için bekliyorsunuz dimi sizde kaç ay oldu acaba, memnun oldum bu arada hoşgeldiniz.
Geçen sene temmuz sonu ağustos başı gibi interviewer arkadaşlar işe başlamış, bunca zamana kadar haber yok diyodu insan kaynakları ama bu aralar çağırılabiliriz bencehoşbuldum, ocaktan beri bekliyorum ben de
artık çağırsınlar bir zahmet, bir alım varmış arkadaşım söyledi de hangi departmana bilmiyorumGeçen sene temmuz sonu ağustos başı gibi interviewer arkadaşlar işe başlamış, bunca zamana kadar haber yok diyodu insan kaynakları ama bu aralar çağırılabiliriz bence
Profiller alımı varmış heralde onlar başlamış olabilir sıranın bize geldiğini düşünüyorumartık çağırsınlar bir zahmet, bir alım varmış arkadaşım söyledi de hangi departmana bilmiyorum
Bu yaz alım olmama şansı var mı diye sordum bu sene alım planlıyoruz yakın zamanda dediBenim en büyük korkum şu; Samet bey size süreçle ilgili haber bekliyoruz demişler, burdan forumdan bir arkadaşa da planlama düşünüyoruz demişler yaklaşık 3 hafta önce. Benim korkum ise bizi arayıp planlama yaptık ve süreci askıya aldık seneye sizi arayacağız gibi bir arama gelmesi. İnşallah bu planlama ve haber bekleme olayı eğitim sınıfı açılma tarihi ile ilgilidir![]()
Interviewer diye belirttiniz değil mi çünkü çoğunlukla profiller anlıyorlarBu yaz alım olmama şansı var mı diye sordum bu sene alım planlıyoruz yakın zamanda dedi
Bu habere sevindim cidden umarım yakın zamanda aranırız hepimiz @Orhan44 hocam yavaş yavaş gelişmeler varInterviewer diye belirttiniz değil mi çünkü çoğunlukla profiller anlıyorlar
Ben düzenli yazıyorum her ay tanıyordur artık ismimi falan da biliyorInterviewer diye belirttiniz değil mi çünkü çoğunlukla profiller anlıyorlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.