Pozisyon veya İlan Adı
Memur
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bu bence bizim için zaten size de 2 hafta önce planlama düşünüyoruz demiştiler bence haftaya ararlar bizi

Heveslenmek istemiyorum o yüzden süreç yeterince yıprattı zaten bizi

Öyle dediler ama 6 aydır bekliyoruz bu sürede birçok adaya test maili gitti bu da onlardan biri olabilir
Hocam bunu şimdi gördüm, ama aradan aylar geçtikten sonra alım yapmıyoruz cümleleri yavaş yavaş planlamaya ve alım yapıyoruza döndü, bunu bir şekilde öğrenmemiz lazım, hayır bilgi alabileceğimi bilsem Heryeri ararım ama yine bilmiyoruz derlerse çok üzülücem o yüzen aramaktan çekiniyorum.

Hocam bunu şimdi gördüm, ama aradan aylar geçtikten sonra alım yapmıyoruz cümleleri yavaş yavaş planlamaya ve alım yapıyoruza döndü, bunu bir şekilde öğrenmemiz lazım, hayır bilgi alabileceğimi bilsem Heryeri ararım ama yine bilmiyoruz derlerse çok üzülücem o yüzen aramaktan çekiniyorum.
Öğrenmemiz lazım hocam ama dediğin gibi bir cevap alınca morali bozuluyor insanın ama yine de yazcaksan yaz ben yeni yazdım biliyosun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.