Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bunu şimdi gördüm, ama aradan aylar geçtikten sonra alım yapmıyoruz cümleleri yavaş yavaş planlamaya ve alım yapıyoruza döndü, bunu bir şekilde öğrenmemiz lazım, hayır bilgi alabileceğimi bilsem Heryeri ararım ama yine bilmiyoruz derlerse çok üzülücem o yüzen aramaktan çekiniyorum.
Hocam bunu şimdi gördüm, ama aradan aylar geçtikten sonra alım yapmıyoruz cümleleri yavaş yavaş planlamaya ve alım yapıyoruza döndü, bunu bir şekilde öğrenmemiz lazım, hayır bilgi alabileceğimi bilsem Heryeri ararım ama yine bilmiyoruz derlerse çok üzülücem o yüzen aramaktan çekiniyorum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.