Pozisyon veya İlan Adı
Memur
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
CV Referans çalışma geçmişim sağlam olmasına rağmen ve Referansta Gözen şirketinde olanlarıda yazdım sebebi ne olabilir olumsuz TPSS olmadığı için mi anlamış değilim. Bot soru da TPSS var mı diye sordu

CV Referans çalışma geçmişim sağlam olmasına rağmen ve Referansta Gözen şirketinde olanlarıda yazdım sebebi ne olabilir olumsuz TPSS olmadığı için mi anlamış değilim. Bot soru da TPSS var mı diye sordu
O tpss sorusunu herkese soruyor bu arada size özel değil, bence insan kaynaklarını arayıp eski Gözen personeli olduğunuzu söyleyip başvuru durumunuzu öğrenmek için rica ederseniz size gerekli bilgileri verirler. Yarın arayın bence

• Like
Tepkiler: AJStyles
O tpss sorusunu herkese soruyor bu arada size özel değil, bence insan kaynaklarını arayıp eski Gözen personeli olduğunuzu söyleyip başvuru durumunuzu öğrenmek için rica ederseniz size gerekli bilgileri verirler. Yarın arayın bence
Yarın arayayım bilgi versinler. Söylediğin çok iyi oldu🙏🏽😇

• Like
Tepkiler: Selinnaydgdu
Kulağıma gelen bilgiye göre isim vermek istemiyorum iyi bir adamdı beyefendi olgun kişiliği vardı eğitmendi kendisi işten çıktığını öğrendim

Adriyatik bile ilan açtı, bizim eğitim sınıfımız açılmıyor. Bu savaş var yolcu yok kadro ful işleri artık bana dalga geçermiş gibi geliyor. Baksanıza her gün yeni bir haber görüyoruz her gün İstanbul havalimanında 8 yıldır kırılmayan yolcu rekorları kırılıyor sabır sabır bi yere kadar ya.

Bugünde aradınız mı. Net bir şey söylemeleri gerek size

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.