Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

iresel

Üye
15 Eyl 2025
7
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba, işe giriş muayenesi sonrası kabul alırsak eğitim sürecine giriş de hızlı bir şekilde mi gerçekleşiyor yoksa belirli bir bekleme süresi vs. olacak mı bilgisi olan var mıdır? Benim sürecim öngördüğümden hızlı gelişti ve sonrasında ne olacak bilmiyorum, bu sebeple tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinirim

İşe giriş muayenesinden sonra kabul alırsanız mail üzerinden size iş teklifi mektubu gönderiliyor burada haklarınız vb. şeyler yazıyor. Aynı mail üzerinden iş teklifini kabul etmeniz için Çevik botuna yönlendiriliyorsunuz burada iş teklifini kabul ettiğinizde size otomatik bir eğitim tarihi atıyor yada siz seçiyorsunuz. Mevcut durumları tarihin erken yada geç olmasında rol oynuyor.

İşe giriş muayenesinden sonra kabul alırsanız mail üzerinden size iş teklifi mektubu gönderiliyor burada haklarınız vb. şeyler yazıyor. Aynı mail üzerinden iş teklifini kabul etmeniz için Çevik botuna yönlendiriliyorsunuz burada iş teklifini kabul ettiğinizde size otomatik bir eğitim tarihi atıyor yada siz seçiyorsunuz. Mevcut durumları tarihin erken yada geç olmasında rol oynuyor.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Merhaba işe giriş muayene sonrası kaç gün içinde geliyor iş teklifi ortalama

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.