Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Şimdi randevu saati seçtirmiyor sonra tekrar planlama yaparlar değil mi ? Ne denediysem olmadı gün vermiyor malesef.mail attım başka ne yapabilirim
ben defalarca mail attım bekleyin denildi ama link gelmedi. 1 hafta bekledim. sonra tekrar mail attım birden link geldi. yani bence belli aralıklarla sorun ben öyle açtırabildiö

Merhaba ben randevum oluşturamadım ama sağlık raporumu aldım. Suresi geçerse diye endişe ediyorum. İş muayenesi için tekrar planlama yapılan var mı

Merhaba ben randevum oluşturamadım ama sağlık raporumu aldım. Suresi geçerse diye endişe ediyorum. İş muayenesi için tekrar planlama yapılan var mı
Benim işe giriş muayenesi için yeniden mailim ilkinden tam 1 hafta sonra geldi ama üstte de denildiği gibi bir kaç kez mail attım 4 Ağustosa gün aldım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.