Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Selam arkadaşlar, hepinizi tebrik ediyorumm bu sürece gelmek oldukça zorluydu. Ben de 3 Kasımda eğitime başlayacağım, aşı için bilgilendirme geldi. Sanıyorum sadece İstanbul'da olunuyor, siz nasıl hallettiniz nereden aşı kartı vs aldınız yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba tebrik ederim :) Ben kkk aşısını sağlık ocağında yaptırdım

• Like
Tepkiler: storybrooke
Merhaba tebrik ederim :) Ben kkk aşısını sağlık ocağında yaptırdım
Ben de bir doz yaptırdım bugün ama ikinci doz için 4 hafta beklemek gerekiyormuş öyle söylendi. İletilen belgede bir yerde eğitim günü bir yerde de eğitimden önce aşı kartını iletmeniz gerekli diye ibareler var ben mi anlamadım acaba

Ben de bir doz yaptırdım bugün ama ikinci doz için 4 hafta beklemek gerekiyormuş öyle söylendi. İletilen belgede bir yerde eğitim günü bir yerde de eğitimden önce aşı kartını iletmeniz gerekli diye ibareler var ben mi anlamadım acaba
anladığım kadarıyla sözleşme imzalandıktan sonra mail adresine göndereceğiz

2. dozu nasıl oldunuz 4 hafta beklemek gerekiyor yazıyordu ama kafam karıştıı 🙁
Ben tek doz yaptırdım bana orada kkk aşısının iki doz yapılmayacağını 5 yıl koruması olduğu söylendi zaten eğitime 1 aydan az süre kaldı biraz araştırıp gerekliyse 2.dozu da yaptıracağım. Ama aşı konusuna çok takılmadıklarını okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum

• Like
Tepkiler: storybrooke
Ben tek doz yaptırdım bana orada kkk aşısının iki doz yapılmayacağını 5 yıl koruması olduğu söylendi zaten eğitime 1 aydan az süre kaldı biraz araştırıp gerekliyse 2.dozu da yaptıracağım. Ama aşı konusuna çok takılmadıklarını okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
teşekkür ediyorumm 🙏🏻

• Like
Tepkiler: user294
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. Bende ilk doz KKK aşısını yaptıracağım ama ikinci doz eğitim tarihine yetişmiyor. Bunu sorun ediyorlar mı? İkinci dozu eğitim süresinde yaptırsam sorun olur mu şimdiden teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.