Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Merhaba hayırlı olsun ben de mail almışım çok mutlu oldum. Anca işten geldim yorgun argın bir şekilde şu saatte fark edebildim. :) Eğitimde görüşürüz 🤭 ❤️

Selam arkadaşlar, hepinizi tebrik ediyorumm bu sürece gelmek oldukça zorluydu. Ben de 3 Kasımda eğitime başlayacağım, aşı için bilgilendirme geldi. Sanıyorum sadece İstanbul'da olunuyor, siz nasıl hallettiniz nereden aşı kartı vs aldınız yardımcı olabilir misiniz?

Selam arkadaşlar, hepinizi tebrik ediyorumm bu sürece gelmek oldukça zorluydu. Ben de 3 Kasımda eğitime başlayacağım, aşı için bilgilendirme geldi. Sanıyorum sadece İstanbul'da olunuyor, siz nasıl hallettiniz nereden aşı kartı vs aldınız yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar hayırlı olsun :) Konudan bağımsız mülakat sonucunuzu kaç günde almıştınız ? Ben bugün 16. güne girdim ve giderek stres oluyorum da :)

Merhabalar hayırlı olsun :) Konudan bağımsız mülakat sonucunuzu kaç günde almıştınız ? Ben bugün 16. güne girdim ve giderek stres oluyorum da :)
Merhaba, tam emin değilim ama 16. günde açıklanmıştı diye hatırlıyorum. Hatta aynı anda girdiğimiz biriyle haberleşmiştik onun olumsuz cevabı daha öncesinde gelmişti. Bu hafta içinde açıklanır bence toplu dönüş yapıyorlar

• Love
Tepkiler: gizemsky

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.