Sabırsızlıkla teklif mailini bekliyorum ve bu soruların cevabını o zaman öğreneceğiz sanırım. Umarım bekleyen herkese en kısa zamanda gelirBen de bugün işe giriş muayenesine girdim. Kurul mülakatıyla beraber 1-2 gün içerisinde dönüş yapıldı hep bana. Bilginiz var mı acaba iş teklifi mailinde mi eğitim başlangıç tarihi yazıyor yoksa iş teklifini kabul ettikten sonra mı planlanıyor?
Teşekkürler)) Sağlıkta öncesinde gönderilen formu doldurarak ön değerlendirmeye girdim. Doktor odasına girmeden önce hemşire tansiyonumu ölçtü ve sonra doktorun odasında çizgide yürüme, el titremesi, renk körlüğü testi vb. tarzında kısa bir muayeneden geçtim. Doldurduğum form ve e nabızım kontrol edildi. Bu aşamada gerekli görülürse e nabızınızdaki bazı tanılar için ek tetkik veya epikriz istenebilir. Sonrasında işe giriş muayenesi için mail aldım ve hastaneden sağlık sertifikamı alarak yapılan testlerle ilgili detaylı dosyayla tekrar sağlık birimine gittim. Burada dosyayla ilgili son kontroller yapıldı ve mail beklemem gerektiği bilgisi verildi. İnsanların yaklaşımı açısından girişteki güvenlik görevlisinden doktora kadar herkes gayet nazik davrandı. Genel olarak tecrübelerim bu şekilde. Umarım siz de sorunsuz geçirirsinizArkadaşlar merhaba, öncelikle tebrik ederim hepinizi. Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sağlık ön değerlendirmeye yeni giren adaylar olarak güncelde sağlık aşamasında süreciniz nasıldı? Doktorların yaklaşımı, tavrı vs, sağlık sorunum yok ama bu aşama beni biraz strese sokuyor açıkcası. Sağlık şartları 2025 mayısta biraz esnetilmişti. Ek tetkik durumu vs niz oldu mu ya da sizin tecrübelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Çook teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Yolunuz açık olsunTeşekkürler)) Sağlıkta öncesinde gönderilen formu doldurarak ön değerlendirmeye girdim. Doktor odasına girmeden önce hemşire tansiyonumu ölçtü ve sonra doktorun odasında çizgide yürüme, el titremesi, renk körlüğü testi vb. tarzında kısa bir muayeneden geçtim. Doldurduğum form ve e nabızım kontrol edildi. Bu aşamada gerekli görülürse e nabızınızdaki bazı tanılar için ek tetkik veya epikriz istenebilir. Sonrasında işe giriş muayenesi için mail aldım ve hastaneden sağlık sertifikamı alarak yapılan testlerle ilgili detaylı dosyayla tekrar sağlık birimine gittim. Burada dosyayla ilgili son kontroller yapıldı ve mail beklemem gerektiği bilgisi verildi. İnsanların yaklaşımı açısından girişteki güvenlik görevlisinden doktora kadar herkes gayet nazik davrandı. Genel olarak tecrübelerim bu şekilde. Umarım siz de sorunsuz geçirirsiniz![]()
Teşekkür ederim sizin de istediğiniz gibi olur umarımTebrik ederim![]()
Merhaba, strese girmen çok normal. Bende hiçbir hastalığım olmadığından emindim ama ya rapor aşamasında bilmediğim bir hastalığım çıkar diye aşırı streslendim. Ön değerlendirme aşaması @excalibur717 arkadaşımızın dediği gibi. Beni muayene eden doktor çok iyi birisiydi. Amaçları sizi elemek değil yardımcı olmak istemeleri belli oluyordu, bu tutumu görmek bile iç rahatlatıcı. İşe giriş muayenesinde idrar tahlili, kan tahlili, EKG, akciğer grafiği, işitme testi,solunum testi, nöroloji muayenesi, psikiyatri muayenesi, göz testi ve muayenesi oldum. Ek tetkik vs istenmedi benden. Her bir testte ve muayenede yaşadığım stres tarif edilemez .. Tüm işlemler bitip raporum hazırlandığında uçuş hekimine bilhassa var mı bir sıkıntı sizce THY hekimi onaylar mı diye sordum hatta ,bir sorun görmediğini söylemişti. Ama iş teklifi mailini alana dek hala o gerilim stres devam ediyor bendeArkadaşlar merhaba, öncelikle tebrik ederim hepinizi. Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sağlık ön değerlendirmeye yeni giren adaylar olarak güncelde sağlık aşamasında süreciniz nasıldı? Doktorların yaklaşımı, tavrı vs, sağlık sorunum yok ama bu aşama beni biraz strese sokuyor açıkcası. Sağlık şartları 2025 mayısta biraz esnetilmişti. Ek tetkik durumu vs niz oldu mu ya da sizin tecrübelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim
TebriklerMerhaba, az önce teklif maili aldım. Umarım diğer bekleyenler de almıştır ya da en kısa sürede alırlar. Herkesin yolu açık olsun![]()
Çok teşekkür ederim)) 15 aralıkTebriklereğitim tarihiniz belli mi
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.