Evet, YDS adayların İngilizce yetkinliğini ölçmekte kısıtlı. Ancak YDS'den 75+ almak da her yiğidin harcı değil. Bu yüzden nice nice konuşmaya bir şekilde maruz kalıp konuşmasını geliştiren adaylar YDS gibi "kısıtlı" bir sınavda puan almakta zorlanıyor. Kimse kimseye bedava 4-5K vermez.
katılıyorum, yds zor bir sınav. yds'ye kıyasla günlük ingilizceyi geliştirmek çok daha kolay hatta. sıradan native kimseler dahi b-c düzeyinde kalıyor kimi zaman. ben de 75+ puan sahibiyim, hatırladığım kadarıyla sizin de böyle bir puanınız vardı o yüzden çok iyi anlıyorum

• Like
Tepkiler: gunes
katılıyorum, yds zor bir sınav. yds'ye kıyasla günlük ingilizceyi geliştirmek çok daha kolay hatta. sıradan native kimseler dahi b-c düzeyinde kalıyor kimi zaman. ben de 75+ puan sahibiyim, hatırladığım kadarıyla sizin de böyle bir puanınız vardı o yüzden çok iyi anlıyorum
teşekkür ederim. ben de size katılıyorum, yds kesinlikle çok kısıtlı bir sınav. writing, listening, speaking gibi temel becerileri ölçmüyor. ancak bunu tekrar tekrar bu konu başlığını okuyan diğer üyelerimiz için söylemek istiyorum: kolay bir sınav değil. kolay olsaydı 75+ baraj olmazdı. dediğim gibi kimse kimseye bedava para vermez.

• Like
Tepkiler: a350
teşekkür ederim. ben de size katılıyorum, yds kesinlikle çok kısıtlı bir sınav. writing, listening, speaking gibi temel becerileri ölçmüyor. ancak bunu tekrar tekrar bu konu başlığını okuyan diğer üyelerimiz için söylemek istiyorum: kolay bir sınav değil. kolay olsaydı 75+ baraj olmazdı. dediğim gibi kimse kimseye bedava para vermez.
kesinlikle bedava para vermez evet. ben de mutlaka bir yds puanınız olsun diyorum burayı okuyan arkadaşlara, işe gireceğiniz şirketlerde hatta devlet kadrolarında çok ekmeğini yersiniz. herhangi bir bölümden lisans mezunuysanız dışişleri bakanlığı'nın konsolosluk ve ihtisas memurluğu kadrosuna dahi girme imkanınız olur, öyle bir sınav. reklama girmemiştir umarım..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.