kurul mülakat mailini almak için 6-7 ay bekledik tabi alımlar dolar acaba bizim günahımız neydi bu kadar geç kurul mülakatına girdik.
2022 yılında olan alım en ballısı ve en kolayıymış galiba aldığım duyumlara göre, İngilizce sınavı ve yüz yüze mülakat oldukça basitmiş sanırım.

Ben o yıl başvurmadığım için pişman oldum resmen, belkide şuan uçuşlarıma devam ediyor olacaktım. Birde o alımda ilan toplam 12 gün açık kaldı diye biliyorum o yüzden başvuran aday sayısıda az olmuştur büyük ihtimal bunun olumlu etkiside var.

Eylül'de ilan açıldıktan ve diğer süreçler tamamlandıktan sonra şubat ayında uçuşlar başlamıştı galiba o derece hızlı ilerlemiş tüm süreçler.

Fakat bu alımda ilan tam 27 gün açık kaldı ki bence inanılmaz uzun bir süre, 1 ay boyunca ilanın açık kalması ilginç geldi bana açıkçası biraz.

Birde bu sene online yapay zeka denen yeni bir şey çıkmıştı o da ayrı bir detay.

Hocalarım bu thynin kararı tekniği etkilermi yoksa sadece ao için mi vallahi ne umutlarım vardı umarım tekniği etkilemez açarlar ilan :(

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.