Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yani eğitim gününe kadar vaktimiz var di mi yoksa iş teklifi geldiği an mı istifa etmek zorundayız onu anlamaya çalışıyorum da
Teoride evet ama işten çıkış belgesi de istiyorlar sizden. Aynı gün içinde iş yerinizden alabileceksiniz sorun olmaz ama bunun hazırlanması veya e-devlete düşmesi zaman alan bir süreç olabiliyor. En iyisi iyi bir zaman planlaması yapmak ve THY ile mail üzerinden görüşmek

evet hiçbir sorun olmazsa teklif maili geliyor. ben de ön sağlıktan geçip geçen hafta sağlık raporu teslim etme aşamasını tamamladım; ek tetkik istendiği için de benim için biraz uğraştırıcı oldu, işlemlerim cuma günü bitti önümüzdeki hafta için haber bekliyorum artık bakalım.
Merhaba konuyla alakasız ama ön sağlık değerlendirmesinde nasıl giyinmeliyiz?

Merhaba konuyla alakasız ama ön sağlık değerlendirmesinde nasıl giyinmeliyiz?
bence mülakata gider gibi giyinmeye gerek yok, tayt sweat gelip işe girişini onaylatanı da gördüm yani ki insanlar şehir dışından geliyor belki aynı gün sağlık raporunu alıp beyan etme durumunda olanlar olacaktır dolayısıyla hastanede de rahat olmak adına rahat giyinen insanlar da vardı. ben de kumaş pantolon üstü düz tişört giymiştim eşofmanla gelen de vardı yine de sizin kararınız tabii ki nasıl istiyorsanız öyle :)

• Like
Tepkiler: auberfae
Arkadaşımın sürecinden hatırladığım kadarıyla artık iş teklifini onayladıktan sonra istifanızı vermeniz gerekiyor. Eğer herhangi bir sürede uzama olursa istifanızda, eğitim planlanmasına ve müsaitliğe göre diğer sınıflara gecikmeli olarak başlatılabiliyorsunuz. Fakat süre fazla uzadığında tolerans göstermeleri zorlaşacağından dolayı sürecinizin olumsuz sonuçlanma ihtimali doğuyor.
Fakat siz yine de %100 doğru bilgi olarak kabul etmeyin. Yanılma ihtimalim de var.
ben direkt istifamı veririm de kanunun belirlediği süreleri kabul etmezlerse bu sefer kendileriyle çelişmiş olacaklar. Umarım sorun olmaz elimden geldiğince kısaltmaya çalışırım süreyi. ayrıca bilmeyenler için ihbar süresi dahilinde günlük 2 saat iş arama hakkı tanınıyor bunu kullanmayıp günleri kısaltma şansı tanır çoğu firma. özel sektör zaten çalışan sirkülasyonu fazla olan bir sektör dolayısıyla kabul etmeyen çok olmaz gibi düşünüyorum.

• Like
benim çalıştığım kurumda 3 yılım dolmak üzere ve sgk'ya göre de 1.5 yıl ve sonrası için 1.5 aylık ihbar süresinin tamamlanması gerekiyor. THY bu kadar müsaade edecek mi bize acaba? ben de sağlık aşamasındayım
Eğer yıllık izniniz veya içeride kalan maaşınız varsa bu süreyi kısaltabilir yada kapatabilirsiniz. Şu anki patronunuzla alakalı bir durum birazda, umarım böyle bir durumda yardımcı olmak isterler

evet hiçbir sorun olmazsa teklif maili geliyor. ben de ön sağlıktan geçip geçen hafta sağlık raporu teslim etme aşamasını tamamladım; ek tetkik istendiği için de benim için biraz uğraştırıcı oldu, işlemlerim cuma günü bitti önümüzdeki hafta için haber bekliyorum artık bakalım.
Merhaba,
Ek tetkikten belgelerini teslim ettikten sonra bir bilgi maili falan aldınız mı acaba?
Ne kadar süre içinde dönüyorlar acaba bilginiz var mı ?

Merhaba,
Ek tetkikten belgelerini teslim ettikten sonra bir bilgi maili falan aldınız mı acaba?
Ne kadar süre içinde dönüyorlar acaba bilginiz var mı ?
Merhaba, geçen cuma teslim etmiştim hâlâ haber yok maalesef. Bilgi maili de iletilmedi sadece güvenlik teslim alıp süreç hakkında mail gelecek dedi. Forumda ek tetkik için 20 gün dönüş bekleyen de var ama sınıf açılması ile ilgili bir durum bu dönüş zamanları. Aciliyet varsa ve süreç olumluysa haber gelir bana genelde 1 hafta içerisinde mailler geliyor.

• Like
Tepkiler: english teacher
Dün önsağlığa gittim benden ek tektik vb bir şey istemediler. E nabız’da gizli bir verim yok tahminimce ön sağlığı geçerim diye düşünüyorum. Sizce dönüş ne zaman sağlanır? Bana çıkarken İk size yapacaklarınız hakkında dönüş yapacak dediler

Dün önsağlığa gittim benden ek tektik vb bir şey istemediler. E nabız’da gizli bir verim yok tahminimce ön sağlığı geçerim diye düşünüyorum. Sizce dönüş ne zaman sağlanır? Bana çıkarken İk size yapacaklarınız hakkında dönüş yapacak dediler
benim de ön sağlık muayenesi sorunsuz geçti 2 gün sonra işe giriş muayenesi için rapor çıkartmam gerektiği ile ilgili mail almıştım. Raporu teslim ettiğiniz gün de ek tetkik isteyebilirler sonuçlara bağlı olarak

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.